Vand Stikere LOGAN Club

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Astept sa ajunga...

Comment

Pai de luni sa astepti...Ca inca nu le-am pus la posta ...glumeam ...sper sa nu intelegeti gresit si aici ca ma omor
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

stai ma linistit

Comment

Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Stocul stikerelor https://<span style="color:Silver">w...Club.Ro</span> care le dadeam separat s-a epuizat...Deci cine vrea stiker trebuie sa ia tot setul... Precizez ca si LOGAN Club care vine pe parbriz este de o marime mai mare decat cea care o aveti voi, sau pe care o stiti, iar www-ul se vede clar in poza ca este mai mare, si scrisul schimbat...Pretul este 12 lei/set, si se livreaza numai prin posta...

Comment

Salut ALINDRGN se poate sa-mi trimiti si mie prin poasta?

Comment

Ala de pe spate in ce culori faci?
                Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

@burciu_19: imi dai adresa pe PM si ti-l pun la posta

@ROAD EMPIRE: am numai pe alb scrisul...Tot ce am este pe stok...Nu dau comanda la fiecare client

Comment

Multumesc alin, astazi a ajuns stickerul www.Loganclub.Ro
                    bafta

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
                      Stocul stikerelor https://<span style="color:Silver">w...Club.Ro</span> care le dadeam separat s-a epuizat...Deci cine vrea stiker trebuie sa ia tot setul... Precizez ca si LOGAN Club care vine pe parbriz este de o marime mai mare decat cea care o aveti voi, sau pe care o stiti, iar www-ul se vede clar in poza ca este mai mare, si scrisul schimbat...Pretul este 12 lei/set, si se livreaza numai prin posta...
                      Mie mi-ai trimis sau nu pe ala cu "ww....."?
                      Numai ala

Comment

Salut Alindrgn, vreau si eu un set complet...Fata si spate, eu sunt din Bucuresti....
                        sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

Originally posted by TWeetY View Post
                          Mie mi-ai trimis sau nu pe ala cu "ww....."?
                          Numai ala
                          ti l-am pus la posta sambata

Originally posted by Phanthom View Post
                          Salut Alindrgn, vreau si eu un set complet...Fata si spate, eu sunt din Bucuresti....
                          ai pm

Comment

Vezi ca e ceva cu quote...Al doilea citat nu el al meu...

Comment

Da tweety....Am copiat chestia cu 'quote=tweety...' de la tine...Si am schimbat dupa aia cu numele lui

Comment

Vreau si eu un sticker se poate?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google