Se pare ca a intervenit o neintelegere la colegul nostru tweety...Are impresia ca dau ţepe...Pentru cei care nu sunteti in clar cu taxele postale, fiti atenti aici... I-am trimis colegului nostru tweety un stiker cu `www` si are impresia ca l-am tras cu taxa postala...Nu e prima data cand am problema asta, asa ca o sa va pun chitanta scanata de la coletul trimis catre tweety...Si in functie de greutate, va aproximati taxele postale...La un set complet, acestea sunt 7 lei...La www e doar 6.5 lei...
am postat aceasta opinie drept urmare acuzelor care mi-au fost aduse de tweety si inca cineva, acuze care nu sunt fondate, pentru ca nu eu hotarasc taxa postala...In apararea mea, vine chitanta scanata de mine in urma cu 5 minute...Deci taxele postale sunt in jur de 7 lei la un set complet...
mai am 4 seturi complete, 12 lei setul + taxe postale (7 lei) sau optional se poate trimite prin CARGUS, cu ajutorul colegului nostru Sebi8ta
am postat aceasta opinie drept urmare acuzelor care mi-au fost aduse de tweety si inca cineva, acuze care nu sunt fondate, pentru ca nu eu hotarasc taxa postala...In apararea mea, vine chitanta scanata de mine in urma cu 5 minute...Deci taxele postale sunt in jur de 7 lei la un set complet...
mai am 4 seturi complete, 12 lei setul + taxe postale (7 lei) sau optional se poate trimite prin CARGUS, cu ajutorul colegului nostru Sebi8ta
Comment