Vand Stikere LOGAN Club

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se pare ca a intervenit o neintelegere la colegul nostru tweety...Are impresia ca dau ţepe...Pentru cei care nu sunteti in clar cu taxele postale, fiti atenti aici... I-am trimis colegului nostru tweety un stiker cu `www` si are impresia ca l-am tras cu taxa postala...Nu e prima data cand am problema asta, asa ca o sa va pun chitanta scanata de la coletul trimis catre tweety...Si in functie de greutate, va aproximati taxele postale...La un set complet, acestea sunt 7 lei...La www e doar 6.5 lei...

am postat aceasta opinie drept urmare acuzelor care mi-au fost aduse de tweety si inca cineva, acuze care nu sunt fondate, pentru ca nu eu hotarasc taxa postala...In apararea mea, vine chitanta scanata de mine in urma cu 5 minute...Deci taxele postale sunt in jur de 7 lei la un set complet...

mai am 4 seturi complete, 12 lei setul + taxe postale (7 lei) sau optional se poate trimite prin CARGUS, cu ajutorul colegului nostru Sebi8ta
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Am vazut asta pe mess...Ai zis 8 roni...Oricum am ridicat-o cu 13 roni deci nu mai are rost...O sa iti primesti banii si eu mi-am primit coletul

Comment

Daca ti-am zis 8 roni pe mess te rog sa imi dai un print screen, sa vad unde ti-am zis...am cautat toata arhiva de la tine si nu am gasit...oi fi eu mai prost...Eu am gasit ca ti-am zis doar pretul stikerului....Uita-te la poza atasata
        Attached Files
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Ma tu crezi ca eu stau de cearta cu tine pe teme d'astea?
          Am stickerul, o sa ai si tu banii si gata...Ce naiba esti asa coltos?

Comment

Sper ca nu incepeti cearta.

Comment

Asta mi-ar mai trebui...

Comment

Alex...Incercam doar sa ii dovedesc si sa ii explic omului ca nu l-am tras in teapa deloc...Ba din contra, tot eu ies am iesit in pierdere la toata afacerea asta, si tot nu va e bine...Asta e...Deja e offtopic...Numai bine, tweety...Si imi pare rau ca tu crezi ca dau ţepe...Pozele spun clar daca e asa sau nu
                Last edited by B 83 RMJ; 25 August 2008, 21:36.

Comment

Up ...4 seturi

Comment

Mersi,mi-a ajuns coletul
                    sunt super ...
                    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Up ... 4 seturi (12 lei/set + taxe postale) si un `www...` la 6 lei + taxe postale

Comment

Pai vreau si eu cum facem?
                        sigpic

Comment

Vreau si eu decat www.LC.Ro daca se poate si imi spui cat ma costa???
                          sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Se pare ca scriem degeaba pe aici , pt ca cineva tot sterge .
                            daca am venit cu o idee proasta , mai bine mi se spunea si mie si apoi sa se stearga .
                            asta e .....
                            am gresit .....
                            sorry
                            Last edited by florynelu; 28 August 2008, 17:12. Reason: post gresit .

Comment

Originally posted by kata dog View Post
                              Pai vreau si eu cum facem?
                              imi lasi lumele si adresa completa pe pm (inclusiv COD postal) si maine iti pun la posta...Setul e 12 lei + taxe postale (7 lei)

Originally posted by KaTaLyn View Post
                              Vreau si eu decat www.LC.Ro daca se poate si imi spui cat ma costa???
                              6 lei + taxe postale (6 lei) ...Daca vrei imi lasi numele si adresa completa pe pm(inclusiv COD postal) si maine iti pun si tie coletul la posta

Originally posted by florynelu View Post
                              Se pare ca scriem degeaba pe aici , pt ca cineva tot sterge .
                              daca am venit cu o idee proasta , mai bine mi se spunea si mie si apoi sa se stearga .
                              asta e .....
                              am gresit .....
                              sorry
                              eu nu vad sa fie vreun post lipsa...

Comment

Up...3 seturi + un www ...daca nu il vrea katalin

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google