Cumpar cric pt. dacia logan 2 original, daca are cineva de vanzare.
Cumpar Cric Pt. Dacia Logan 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
am eu un cric nefolosit,-in 5 ani si 70000 de km nu am facut pana niciodata- de la loganul anterior ph 2-este identic cu cricul de logan 2
nu am ce face cu doua,il dau cu tot cu cheia de roti si acel inel pt tractare,si acea sarma pt scos capacele
daca esti interesat da un pm
-
Cred ca ai dreptate bogdan_cj, eu vreau un cric fara acea limba,cricurile de acum au un sant in mijloc, asa stiu ca e dotat logan 2. Am pus o poza pt a se vedea ce caut. Ms.Attached Files
Comment
-
-
in cazul in care poza din postarea #5 este in portbagajul unui logan 2, mentionez ca io detin lohan1 PH2 si cricul meu este identic cu cel din poza de la postarea#5...
nu are acea limba de care se spune pe aici...
din cate imi amintesc de la cricul lui socra-miu, care are logan 1 PH1, are cricul ca al meu doar ca are in plus acea limba...si al lui are sant.Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
neata!
deci, sper ca am fost de ajutor colegului ce cauta cric de logan 2...poate cauta linistit si cric de PH2 dar si de logan 2...
@torquemada, nu stapanesc codificarile L90, L52, o sa INCERC sa le tin minte dar nu voi reusi cu siguranta:P.Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
Comment