Cedez Leasing Logan KissFm 1,4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cedez Leasing Logan KissFm 1,4

Logan KissFm, fabricat in 03.03.2008 cu dotarile arhistiute.

In plus, are jante aluminiu, senzori parcare si paravanturi;

Rata lunara 167euro cu TVA si casco inclus. Nu ma intereseaza dacat sa-mi recuperez avansul. Restul, taxa de inmatriculare, prima inmatriculare, inmatriculare provizorie si toate taxele pe care ti le baga pe gat cand cumperi in leasing, raman in ,,contul umanitatii". Pret (avans) 3000ron.

Poze maine.

Ce cuoare este masina, gri perla sau bej tundra ca sincer nu imi dau seama...Bucata neagra de plastic de pe capota motor se poate da jos?

Comment

Gri perla nu e, bej tundra e
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

) ) "bucata neagra de plastic de pe capota" ) ) e piele aia in caz de nu ai vazut niciodata,sau macar imitatie.Logic k se poate da jos,dar ar fi indicat sa nu....Te scapa de pietrele de la care iti sare vopseaua
        Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Nu am vazut piele, am vazut plastic pus acolo, plastic gen paravant...
          Se poate edita titlul topicului?
          Cred ca e leasing nu "leasind"

Comment

Numar kilometri ?? Cate rate mai sunt de platit ??

Stima.
            sigpic

Comment

Km la bord 3750. Masina a fost cumparata in 02.05.2008. Daca se platesc ratele normal, ar mai fi de achitat pana in 20.04.2013 (5 ani). Mai sunt 58 de rate de achitat.

Bineinteles ca ,,plasticul ala negru" se poate da jos. Eu am montat husa pt. Ca am zis ca e masina noua si nu doresc sa o vad ciupita de criblura.
              Culoarea este bej tundra, foarte rezistenta la praful si mizeria de pe drumurile noastre din RO.

Comment

Urat moment mai Felix........Sper ca macar pe la intalniri sa mai vii, chiar daca dai masinile.....Cine stie ce iti iei, si te prezinti cu noua achizitie poate noul face lift de la LOGAN, dar cu un motor mai puternic pentru tine
                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

DAR DE CE O VINZI.?
                  Nu mai esti multumit de ea?
                  sigpic
                  !

Comment

Atata timp cat s-a dat jos de pe un seria 5..Si s-a urcat in logan 1.4 , nu are rost sa te mai gandesti care a fost motivul. Scz de off.
                    Masina e noua..Sincer nu ai ce sa-i reprosezi ! Spor la vanzare
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Aici ai mare dreptate.
                      Personal cred ca motoru de 1,4 nu are ce cauta pe logan la fel si dieselu de 70 de cai.
                      sigpic
                      !

Comment

Nu e vorba de motor, caci acest tip de motor este foarte bun. E vorba de cutie si multe alte lucruri care ma deranjeaza. Daca a incercat cineva sa faca conversie de cutie, de la Supernova sa posteze aici.
                        Ar trebui sa investesc f. Multi bani (pe care nu-i am) si tot nu ar fi decat o simpla Dacie. Este o masina foarte buna, in general, facuta pt. Drumurile patriei, dar nu prea mi se potriveste mie. Si BMW-ul mi se pare slab, de Dacie, ce sa mai spun!?

Cristi, deocamdata nu stiu ce-mi doresc. Ma gandeam la un jeep, pentru ca nu am avut niciodata. Sa astept oare noul Logan Jeep?
                        Nu ar mai fi mult pana in 2009.
                        Last edited by BlackRally 71; 23 August 2008, 22:34.

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                          Atata timp cat s-a dat jos de pe un seria 5..Si s-a urcat in logan 1.4 , nu are rost sa te mai gandesti care a fost motivul. Scz de off.
                          Masina e noua..Sincer nu ai ce sa-i reprosezi ! Spor la vanzare
                          Uite, hai sa-ti spun ceva, chiar daca nu v-a fi pe placul multor membri:

Un nenorocit de Cielo de 75cp si dupa 10 ani se misca mai bine ca Loganul de 1,4 nou. Sa nu mai vorbim cand cuplam AC-ul la ambele modele si dorim sa depasim ceva, nu conteaza ce. Asta e motivul. Masina de 1,4 poate sa-mi spuna cine ce vrea, nu fuge, iar eu la pensie inca nu am iesit.

Comment

Iti urez noroc sa obtii ceea ce cauti.
                            Si eu as vrea ceva mai bun dar de unde bani.
                            Nu ai nici un potential cumparator pana acum?
                            sigpic
                            !

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google