If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu pot sa va spun, pentru ca stiu doar din auzite. E adevarat ca am auzit de la 2 surse diferite treaba asta, dar pina nu vad cu ochii mei, nu confirm.
Cine are rude in Vest sau peste granita, sa intrebe. Nu vreau sa fiu acuzat dupa aia...
numa sa apara, daca nu mai ai varianta de a le da 4mil la autorocko parca pretul minim pe care l-am vazut eu pana acuma la oglinzi prestige este de 3.5mil dar in general era 3.7-4
@lucialina,avand in vedere ca la dealer sunt vreo 10 milioane si exista o oferta sigura la 4mil. Cred ca e de preferat sa ramanem la pasarica din mana decat la cioara de pe gard.
0256-475518
0356-101285
0740-238063
0740-238091 asta ai numarul sefului mai is vreo 2 angajati care lucra in ture creca dar is cam ciocani deaia prefer sa sun la numaru asta.
program de lucru zilnic 8-24 adresa 300620 Timisoara str Lt. Ovidiu Balea nr39
Totusi mi se pare cam mare pretul pt astea de prestige/MCV avand in vedere ca o oglinda electrica normala si originala de logan (cea electrica) la cei din ph care vin in vitan costa 120 lei !!!
Cele de prestige nu is exagerat de scumpe in opinia mea avand in vedere ca cel mai mic pret pe care l-am vazut ever era 3.5mil vindea cineva 1 pereche de pe masina si 3.7 parca am vazut la Silviu.
Blaze2k- amm vb cu cei la care mi-ai dat tu nr! Perechea e 400 lei si mai astept azi un telefon de la ei! Cei care sunt interesati sa sune si ei la numerele de telefon de mai sus ptr care trebuie sa multumim lui Blaze2k!! Merci mult!!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment