Un Sfat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un Sfat

Ma bate gandul sa imi iau un Opel Corsa, dupa 2007 din germania. Motor diesel, ori de 75 ori de 90cai. Vreau sa va intreb daca sti/ ati mers pe un opel corsa, cum se comporta la drum, in depasiri. Chiar are consum mic ? 3.5-6 ? Este mai voinic decat un golan 1.4 ? astept sfaturile voastre...
    sigpic

Eu am mers cu un Corsa dar nu modelul asta nou.Precedentul.Mie masina nu-mi place ca e prea mica,si nu ma simt prea bine in ea.Despre consum da are un consum mai mic fata de Logan,dar nu 3.5 ) in jur de 5 6 daca conduci putin mai sportiv.Despre depasiri,se duce ca e usoara,dar de la 100 in sus nu prea mai depasesti tu.Despre Corsa asta nou nu pot sa spun nimic,pentru ca nu am mers.PS:ala pe care am mers eu daca nu ma insel era de 75 CP.
    sigpic

Comment

Am mers si eu cun un Corsa 2007

Salutare,

Are un verisor Corsa 2007 diesel de 75 de cai.

Consumul e intradevar foarte bun - intre 4 si 5 l/100 de km dupa spusele lui.

Spatiul interior este insuficient. In fata bordul pare prea masiv dar se poate sta decent cu scaunul dat mai pe spate.

In spate este foarte incomod la drumuri lungi spatarul banchetei care este aproape vertical.

Reviziile sunt in jur de 8 - 9 mil. De ROL dupa spusele lui.

D.P.D.V al spatiului interior nu o recomand.
      Logan GPL 1.4

Comment

De ce nu te orientezi si spre altceva.Pe mine m-a incantat mai mult Ford Fiesta sau VW Polo(e super).
        sigpic

Comment

Poate ca omul nu are foarte multi bani.Eu cred ca opel corsa e ok,atit cit nu esti un tip masiv,si nu ai o familie mare.Am auzit ca sunt masini fiabile.Am condus si eu una,si are reprize foarte bune.Succes !

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google