[VAND] Dispozitiv Resetare Nivel Benzina Pentru GPL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Dispozitiv Resetare Nivel Benzina Pentru GPL

Am un Logan II 2013, 1.2 16V cu GPL aftermarket si m-am lovit de urmatoarea problema: nivelul afisat de benzina scade, chiar daca merg pe GPL, pana se aprinde martorul galben. Cum alimentez cu 2-3L isi revine la valoarea reala din rezervor. Ca sa nu circul cu martorul aprins si nici sa nu umblu zilnic pe la benzinarii, am conceput un dispozitiv care sa "alimenteze" cu 2-3L la fiecare contact.
    Este a patra varianta, primele 3 prototipuri nu ma multumeau in functionare, deoarece Ranault/Dacia au un sistem ciudat de calcul al benzinei afisate. Nu am testat pe alte marci, dar ar trebui sa fie compatibil cu orice masina care manifesta aceeasi problema.
    Este compact, consuma foarte putin (<2mA, doar cu contactul pus), este protejat la alimentare inversa si supracurent. Ultima versiune a fost testata pe masina mea peste 1000km de naveta prin Bucuresti, dar si la drumuri mai lungi.
    Atasate gasiti poze si instructiuni. Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
    Pret 80lei/bucata, 24 bucati disponibile.
    Contact la O74O.168.788
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 16 March 2015, 08:03.

up (13caractere)

Comment

up .

Comment

Eu am dat 50 lei direct de la montator.

Comment

Eu am cautat si n-am gasit mai jos de 100lei, plus ca nu imi garanta nimeni ca functioneaza pe masina mea. O sa cercetez si daca se gaseste asa ceva FUNCTIONAL voi reduce pretul.

Comment

A cautat un amic pentru un c4 de s-a plictisit, intr-un final a facut montatorul comanda si l-a luat cu 120 lei, sunt "d-astea" dedicate, nu universale. Ce funcioneaza pe renault nu merge pe citroen.
            Al tau functioneaza pe orice masina ?
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Eu am laguna. Cand am fost sa montez instalatia, mi a zis ca mi trebuie si dispozitiv ptr resetare nivel benzina...Am intrebat ca costa...50 lei...zic bine, monteaza l
              Este montat la pompa de benzina...la mine se opreste si pompa cand trece pe gaz.

Comment

Nu am probat pe altceva, dar ar trebui sa mearga pe orice masina cu senzorul de carburant la masa.
                Pentru alte masini inafara de Dacia, primul care instaleaza are 100% reducere, adica il instalez gratis. Cu mufe ca sa-l poata decupla daca nu-i convine cum functioneaza in timp. Nu tai nimic din cablajul original al masinii si poate reveni oricand la varianta dinainte.

Comment

pai ala e releu care taie alimentarea pompei de benzina cand merge pe gaz, dispozitivul ce l-a facut initiatorul face altceva
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Are si releu ptr a taia pompa de benzina....si resetator nivel carburant.

Comment

Clio 2 GPL din fabrica avea emulator nivel de benzina pt indicatorul din bord.
                      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

up .

Comment

up .

Comment

up ..

Comment

Pana pe 8 Martie reducem pretul la 50lei. Haideti la marfa, ca am de cheltuit pe cadouri femeiesti...

Ramane in picioare oferta de instalare GRATIS la prima masina de orice alta marca inafara de Dacia, cu conditia sa fie prima.

Daca si gratis e scump...

up .
                              Last edited by dr_p; 12 February 2015, 12:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google