Vand Motor Logan 1.5dci Euro4 2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cutia de viteze am pus-o pe masina mea (un megane sedan 1.5 dci ) dar o am pe aia de la megane... Da are ceva pilitura trebuie desfacuta. Daca te intereseaza o duc la un mecanic sa vada exact ce are... Eu am bagat=o in garaj ca daca am avut piesa buna nu m-a interesat sa dau bani sa o fac deocamdata

Comment

Originally posted by claudia View Post
      Cutia de viteze am pus-o pe masina mea (un megane sedan 1.5 dci ) dar o am pe aia de la megane... Da are ceva pilitura trebuie desfacuta. Daca te intereseaza o duc la un mecanic sa vada exact ce are... Eu am bagat=o in garaj ca daca am avut piesa buna nu m-a interesat sa dau bani sa o fac deocamdata
      te-am sunat dar n-ai raspuns, ti-am lasat un PM raspune-mi la el si dupa ati trimit adresa.
      mersi
      Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Raspuns... Check pm

Comment

motor

salut ma intereseaza pe mine motorul 0767747422 da un sms si te sun eu. merci

Comment

vand motor logan 15 dci complet

vand motor logan 15dci complect

1400 euro complect

Originally posted by sava View Post
            La ce pret motorul? In stare de functionare? Este complet echipat? Da-mi mai multe detalii, te rog, pe mail sau tel.
            complect absolut tot inclusiv cutie viteze 1400 euro

1400 euro complect

1400 euro complect

nu doar complect la 1400
            Last edited by alin1088; 13 February 2010, 15:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google