Vand Logan Mcv 1.5 Dci 85 Cp Laureate 7 Locuri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Elansewing, Cezar sublinia doar cum se calculeaza pe piata valoarea devalorizarii pretului masinii. Iar ca masina este la o persoana juridica creste cu MULT acest nivel; asta spune piata nu doar 2-3 forumisti ...

dar cum nu e thread de comentarii ci de vanzari unde fiecare isi prezinta marfa cum vrea ...

S.

P.S.: vba aia: nu e prost cine cere ... Prost e cine da!
    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Taxa de mediu face parte din intretinerea masinii, deci nu se calculeaza la pretul final ( caci altfel am pune in pret de la asigurare, impozit, revizii, piese schimbate).
      Toate acestea reprezinta costuri de intretinere, deci NU intra in pretul masinii.
      Devalorizarea masinii se calculeaza asemanator formulei enuntata de mine mai sus. ( sunt multe reviste de specialitate unde se gasesc date concrete despre aceste devalorizari).
      Iar faptul ca masina a fost proprietatea unui persoane fizice/juridice, apartenenta nefiind importanta in vederea utilizarii masinii este total eronata.
      Din aceasta cauza masinile proprietate firma sunt cotate mult mai jos decat cele proprietate persoana fizica.
      Un pret corect este o dovada de respect fata de un eventual client ( fara a include intretinerea masinii: taxa de mediu, etc).
      PS: nu are nici o legatura faptul ca d-voastra sunteti incepator, iar eu sunt loganist de 5 stele ( am aceasta titulatura pt ca am un nr de posturi, deci conteaza numarul si nu esenta).
      Toate cele bune. Acesta este ultimul mesaj pe postul d-voastra, caci nu vreau sa va stric vanzarea.

Comment

Taxa de poluare nu are nici o legatura cu intretinerea masinii !
        Fara plata acesteia masina NU poate fi inmatriculata,deci trebuie inclusa in pret.
        Observ cu oarecare intristare ca "pasionatii" de Logan,membrii vechi ai acestui forum isi apreciaza foarte mult masinile
        Atat de mult ca incearca sa convinga pe oricine ca Loganul nu are valoare....Ca trebuie sa'l vinzi foarte ieftin....Ca n'are cautare....Ca prost e cine da,nu cine cere.....Si cica sunt obiectivi..... .
        Am mai vazut genul asta de "obiectivitate" la samsarii de masini.... Cica numai alea nemtesti au valoare la ravanzare....Etc,etc,etc.

P.S.1. Consider discutia incheiata pe aceasta tema.Pentru lamuriri suplimentare aveti mai sus datele mele de contact.
        P.S.2 Daca nu voi reusi sa obtin pretul pentru masina pe care am oferit'o la vanzare(din necesitate),atunci prefer s'o pastrez,pentru ca eu sunt foarte multumit de ea.

Comment

Scump dom`le ... Scump ... Dincolo era mai ieftin ... CEZAR ARE DREPTATE ... SILVIU EXPLICA ... Iar ELANSEWING ... Spor la vanzare ... Totusi la banii aia poti cumpara foarte multe masini ... Cu ceva mai putini km ...
          1.6 MPi Icy White

Comment

Ingerash,
            Daca e prea scump pt. Tine du'te neica unde e ieftin.....Ca iti iei un A4 ca tunul cu bani mai putini.....La vreo' 7-8 ani si 3-400.000 km.)
            Bafta!

Comment

Sal-iti cumpar eu loganul cu 9500 euro si in leasing

Comment

Pt iip76:
                Esti generos....Eu am cerut doar 9160 Euro + tva.
                Accept leasing.
                Contacteaza'ma prin email pentru detalii.
                admin@elansewing.Ro

Comment

Anuntul Nu Mai Este Valabil

ANUNTUL NU MAI ESTE VALABIL !
                  Masina s'a vandut !
                  Pret final 9000 EURO + TVA
                  Multumesc celor care au postat aici.
                  Rog admin.Sa inchida acest thread.Ma tem ca eu nu stiu cum se face.
                  Toate cele bune.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google