Vand Logan Tuning

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Logan Tuning

Vand Logan Preferance Tuning, 32000 Km, ulei skimbat din 7000 in 7000 de km, tabla tratata cu parafina profesionala anticoroziva, tinuta in garaj, nerulata deloc iarna; tuning, sonorizare pioneer in valoare de aprox 1000 euro, motor modificat, fltru conic, evacuare sebring, jante Arcasting pe 16, cauciucuri Goodyear Eagle F1 NOI 205/55/16, eleron de aluminiu, capote negre, geamuri fumurii omologate, stopuri negre, distantiere pe roti(distantierele sunt profesionale, nu facute la comanda,).
    Mai dau la masina un kit NOU de distributie si jantele originale de fabrica.
    Pretul masinii este de 8900 euro negociabil sau 8200 fara muzica.Masina este SUPER INGRIJITA, accept orice test cu ea.

Tel.0751.071073 sau email: adi_trif28may@yahoo.Com.
    in continuare atasez niste poze cu masina
    Attached Files
    sigpic

Pai bine mai, ai muncit atat la kitul ala ca sa o dai?
    Sa ai bafta la vanzare, sau mai bine pastreaz-o

Comment

Merci.Intradevar s-a muncit mult pana a iesit masina asa cum e si s-au investit si multi bani in ea.Motivul ar fi achizitionarea unei masini cu un motor mare, de la 2000 in sus.Asta e singurul motiv pt care as vrea sa o dau, deoarece tin ff mult la ea, e in stare perfecta, nerulata iarna, ulei skimbat des, 32000 km, aveam si am grija de ea ca si de mine.Daca nu o vand, atunci poate ma voi gandi la skimbarea motorului in ea cu unul mai mare, si atunci kiar ca ramane pe veci la mine
      sigpic

Comment

Care doriti mai multe detalii despre masina, nu ezitati sa ma intrebati
        sigpic

Comment

Up !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          sigpic

Comment

De ce o dai adi ca asta e opera de arta

Comment

Parerea mea este ca nu merita..........Cred ca ai pus prea multa valoare sentimentala in ea ca sa ii poti pune un pret..............Si cine stie pe mana cui ajunge..........Eu zic mai bine un Down ca nu se merita
              MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Merci baieti de aprecieri.Am decis sa nu o mai vand, o pastrez si cred ca o sa ii pun si un motor mai mare pe e, merci inca o data de aprecieri baieti.
                sigpic

Comment

Originally posted by adi_trif28 View Post
                  Merci baieti de aprecieri.Am decis sa nu o mai vand, o pastrez si cred ca o sa ii pun si un motor mai mare pe e, merci inca o data de aprecieri baieti.
                  Felicitari ! Arata bestial bestia !

Eu zic fa un simplu chip tuning si gata 100 CP... !!

Bafta !

Comment

Acum am citit si eu ce prostie era sa faci . Ma bucur ca nu o mai vinzi. Era pacat, ai investit atatia bani in ea nu de alta dar arata si foarte bine. Sa ai grija de ea in continuare si te asteptam cu noul motoras
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Sfatul Meu Nu O Vinde Ptr Ca Loganul E O Masina Ffff.buna Si Pe Deasupra Nu Multi Se Pot Lauda Cu O Masina Ca A Ta.e Bestiala .sa Ai Bafta De Ea Toata Viata .respectele Mele Ptr.ce Ai Facut Cu Masina.
                      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google