Curatenie de inceput de an prin garaj, asa ca scoatem la vanzare urmatoarele:
Arcurile si amortizoarele de pe masina personala, Logan 1.5 dCI berlina, schimbate in urma unui upgrade la arcuri Eibach si amortizoare KYB.
- 2 amortizoare spate Monroe - fabricatie luna 8/2007 - echiparea originala a masinii
- 2 amortizoare fata Monroe - fabricatie luna 8/2007 - echiparea originala a masinii
- 2 arcuri spate
- 2 arcuri fata
( arcurile au bulina albastra pe ele, spre rusinea mea nu stiu ce reprezinta, dar poate conteaza )
Pretul pentru toate ( arcuri si amortizoare ) este de 400 lei.
Daca se doresc separate preturile sunt urmatoarele:
- arcuri spate 50 ron/buc
- arcuri fata 60 ron/ buc
- amortizoare spate 50 ron / buc
- amortizoare fata 60 ron / buc
Preturile sunt negociabile la fata locului, iar atat arcurile cat si amortizoarele se dau pereche ( fata sau spate ).
Tel: 0726.204.794
Stefan
Arcurile si amortizoarele de pe masina personala, Logan 1.5 dCI berlina, schimbate in urma unui upgrade la arcuri Eibach si amortizoare KYB.
- 2 amortizoare spate Monroe - fabricatie luna 8/2007 - echiparea originala a masinii
- 2 amortizoare fata Monroe - fabricatie luna 8/2007 - echiparea originala a masinii
- 2 arcuri spate
- 2 arcuri fata
( arcurile au bulina albastra pe ele, spre rusinea mea nu stiu ce reprezinta, dar poate conteaza )
Pretul pentru toate ( arcuri si amortizoare ) este de 400 lei.
Daca se doresc separate preturile sunt urmatoarele:
- arcuri spate 50 ron/buc
- arcuri fata 60 ron/ buc
- amortizoare spate 50 ron / buc
- amortizoare fata 60 ron / buc
Preturile sunt negociabile la fata locului, iar atat arcurile cat si amortizoarele se dau pereche ( fata sau spate ).
Tel: 0726.204.794
Stefan
Comment