Cumpar Manual De Utilizare Logan 1,4MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Manual De Utilizare Logan 1,4MPI

Buna ziua.
    As fi interesat sa cumpar un manual de utilizare pentru Logan, tiparit pe hartie. Precizez ca am primit de la Dacia un manual de utilizare in format electronic, dar cand l-am scos pe hartie imaginile nu erau de calitatea dorita.
    De aceea as dori sa cumpar un manual original DOAR in format tiparit.
    Multumesc.

P.S. Fac precizarea ca nu este vorba de manualul de service!
    M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

Dacă te mulțumești cu un manual electronic in format corect și bun de tipărit trimite mesaj pe privat cu adresa de email a ta ( preferabil gmail) și îți trimit.

Comment

Mulțumesc, dar il am pe cel in format electronic, l-am primit chiar de la Dacia SA (eu am cerut unul tiparit iar ei mi l-au trimis pe e-mail in format electronic). Fiindca mi se pare incomod sa merg cu laptopul in masina atunci cand vreau sa studiez manualul „la fata locului”, am scos respectivul manual pe hartie, la imprimanta mea marca Canon. Din pacate, nu sunt multumit de calitatea desenelor, pozelor și schitelor tiparite si de aceea as fi vrut un manual original tiparit.

Comment

Salut, vrei manualul pentru vechiul Logan 1.4 Euro 3/4?

Il am eu pe hartie. In stare impecabila. Cel din foto.

Daca esti interesat scrie-mi pm.
        Last edited by ciprishor; 4 July 2016, 22:52.
        http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

Da, despre manualul asta e vorba.
          Ti-am trimis un pm.
          Multumesc.

Comment

Si eu caut acelasi lucru, daca mai are cineva un manual sunt interesat. (mi-am cumparat masina second fara manual.)
            Cherubino te rog sa nu inchizi threadul.
            Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

Originally posted by merlasviorel View Post
              Nu-ti fa griji, ca nu-l inchid (nici macar n-am stiut ca pot sa-l inchid, dar si daca as fi stiut, oricum nu-l inchideam).
              Sper sa gasesti, eu am gasit deja.
              Daca nu gasesti, poti incerca altceva: sa pui manualul in format electronic pe un stick (se poate descarca de pe net, daca nu-l gasesti ti-l pot trimite eu, ca l-am primit direct de la Dacia SA)) si sa mergi cu stick-ul la o imprimerie unde se fac tiparituri profesionale ca sa ti-l scoata pe hartie la o calitate buna. Eu asa aveam de gand sa fac, daca nu l-as fi gasit gata tiparit.

Comment

Originally posted by merlasviorel View Post
                Nu poate sa-l inchida, stai fara griji; poate in schimb sa ceara acest lucru, moderatorilor.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Asadar, ne-am linistit...
                  Last edited by Seba; 13 July 2016, 11:50.

Comment

IancuMIC asta am vrut de fapt sa spun sa nu ceara inchiderea.
                    Deci are cineva manualul de mai sus ? Cherubino tu ai gasit ?
                    Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

Da, am gasit la colegul Ciprishor, care mi-a raspuns mai sus la solicitare. Inca nu l-am primit, o sa mi-l trimita cand ma intorc din concediu, ca sa-l pot ridica de la posta.

Comment

Daca te ajuta cu ceva am manualul de la Sandero. E similar dar nu identic.
                        http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google