If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pe spate se potrivesc sigur ca este aceeasi punte, pe fata sunt diferite amortizoarele la logan 2. Ma gandesc totusi ca cu doua amortizoare pe fata de logan 1, s ar potrivi arcurile de logan 1.... dar nu stiu sigur cum este pe fata prinderea sus, sau gaurile de pe fuzeta...
@vyp75, tu ai montat amortizoare de logan 1 reglabile pentru perne, nu ?! Daca ai montat amortizoarele fata de Logan 1, teoretic nu ar merge si arcurile de logan 1 ?! Mai precis cele "shport" ?!
P.S. are cineva Logan 2 cu arcuri sport pe telescoape stock ?!
nu se potriveste arcul de logan 1 pe amortizor de logan 2. Cel de logan 2 este mai lat in diametru iar la prinderea pe amortizor este foarte ingust, pe cand la logan 1 este mai mic in diametru cu totul si nu este mic la prinderea pe talerul amortizorului.
Ideea e urmatoarea, eu am montat perne pe amortizoare originale de logan 1, nu pe reglabila. Daca cineva doreste suspensie sport pe logan 2, recomand kit de arcuri sport de logan 1 cu amortizoare de logan 1 stock pe fata sau celebrul kit de reglabila de clio care s-a pus pana acuma pe logan 1. E o parere, daca eram eu in situatia de a face modificarea pe masina mea, procedam exact cum am scris mai sus.
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment