Pot Sa Montez Roti 14" Care Nu Sunt Pe Talon???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pot Sa Montez Roti 14" Care Nu Sunt Pe Talon???

Salut.Am o problema si vreau sa va cer parerea sa stiu ce sa fac.Am niste roti de iarna pe 14".Am incercat sa le pun dar am intampinat o problema.Rotile sunt 185/60/R14,si nu sunt trecute in talon doar 165/60/R14 parca.Si mai e o problema,eu am incercat sa pun una din roti pe spate,dar gaura din centrul jantei e mai mica decat la janta de 15,si nu intra pe gulerul ala de la tambur.As vrea sa pilesc un pic jantele ca sa intre,credeti ca are ceva?sau s-ar lua politia de mine?nu as vrea sa mai dau banii pe alte cauciuri ca sunt foarte bune.Astept pareri.Mersi
    Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Hai mai ca esti tare!!!Cum naiba sa pilesti din jante???Cata grosime are tabla de jante mai?A?Mai bine pilesti tamburii ca ei sunt mai grosi!!!

Parerea mea:mergi cu rotile de vara si nu te mai gandi la prostii.Sau cumpara-ti jante de 15" cu tot cu gume de iarna!

Comment

La mine in talon sunt trecute 185 /65R 15, 165/ 80R 14 si la rubrica Observatii : ANV. OPT. 185/ 70R 14. Daca nu treci prin ITP cu ea in intervalul care folosesti aceste cauciucuri nu cred ca politia o sa se uite la inaltimea talonului cauciucului . Singura consecinta : viteza mai mare la acul vitezometrului decat cea reala .

Comment

De pe ca marca le-ai luat pe cele R14?

Comment

1.Treaba e alta , inainte de a te apuca sa pilesti la janta verifica daca distanta dintre gaurile de prezoane de la tambur - disc de frana ( Logan) e aceeasi cu distanta gaurilor de prezoane ale jentilor pe care vrei sa le pui.
          2.Cum sa pileasca din tambur ? Gaura din centrul jentii nu intra pe butucul tamburului, au diametre diferite pentru ca jentile au fost fabricate pentru alt tip de masina.

Comment

Auleoooo, ma omule cum Dumnezeu sa pilesti janta??? Dupa aia cat plumb bagi sa o mai echilibrezi, sau... O MAI ECHILIBREZI VREODATA?!
            1.O solutie barbara ar fi sa alezezi la un strung (cu un strungar aferent bun) janta, dar eu nu as mere cu asa ceva.
            Nu te supara, dar ce "super mega ultra begnga" gume ai pe jantele alea de 14 de merita sa iti risti viata?
            2. Politia nu se prea ia nici daca ai jante pe 17, adica nu se ia decat daca are motiv, dar daca ai prins un filtru ARR-RAR ai cam... Pus'o.
            sigpic

Comment

Cauciucurile sunt Kormoran de iarna, daca nu ma insel. Le are pe bursa.
              Mai bine termini cu prostiile, cauti cumparator pt ele si iti iei cauciucuri corespunzatoare.
              Nu strica jentile.

Comment

Rotile au fost la un opel.Si nu cred ca se potriveste nici distanta intre prezoane.Nu are nici olegatura cu echilibrarea,poti sa le echilibrezi.Si cum dracu sa frezez tamburu omule???

Comment

In primul rand, cauciucurile nu merita. Mai bine scapi de ele, si iti iei ceva de calitate.

Comment

Pai deja am scapat de ele.Se poate inchide thread-ul asta

Comment

Sigur nu te-ai apucat sa frezezi tamburii? Io-s curios cum centrezi apoi rotile loganului...Mai, frate, de unde va vin ideile astea?
                      gata, topicul se inchide, sa nu dam idei si altora...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google