Am un Kiss Fm de 5 luni si ieri am observat ca sticker-ul Kiss fm de pe aripa, de deasupra semnalizarii, a inceput sa se dezlipeasca! As vrea sa le dau kjos dar nu vreau sa ramana urme! Stie cineva vreo metoda? merci mult, prrieteni!
Cum Sa Dezlipesc Stickerele Kiss FM?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Simplu.Umezeste-l putin cu ceva,si dupa trage cu unghia(daca nu ai unghie) ia o scobitoare de exemplu,ceva care sa nu zgarie vopseaua.Se ia foarte usor,o sa ramana putin lipici,dar daca freci tare cu degetul se ia lipiciul de pe tabla.Nu ramane absolut nicio urma.Eu l-am dat jos pentru ca,a venit de la service fara kiss fm-ul pe partea stanga si l-am dat jos si pe partea cealalta.Nu-ti fie frica ca nu ai cum sa iei vopseaua sau ceva de genul.Dar umezeste-l intai putin.sigpic
Comment
-
Ce sa umezesc ca stickerul e din material plastic (sau cum iii zice). Sa trag de el si sa il dezelpesc pur si simplu? Mi-e o frica....
Comment
-
Incearca sa-l incalzesti si dupa aceea trage jos. O sa-ti ramana, posibil dar nu sigur, putin adeziv pe margine. Daca ramane adeziv merge cu alcool tehnic si nici nu o sa sti ca ai avut ceva acolo.Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king
Comment
-
Man sticker-ul e din plastic.Dar lipiciul tot lipici e pur si simplu torni putina apa calda deasupra lui de cateva ori ca sa ia bine.Si dupa tragi de el,nu ai cum sa iei vopseaua.Eu nu am luat-o si nici tu nu cred ca o sa o iei.O sa ramana sigur lipici pe vopseaua iar ala freci cu ceva cu o carpa umeda si se da tot jos..Bftsigpic
Comment
-
-
Adeziv ramane sigur pe vopsea, dar poti sa-l lasi asa ca se ia in timp, la spalari. Asa, o sa iti trebuiasca ceva rabdare sa-l cureti.
Comment
-
Va trebuie o suflanta cu aer cald dar suflanta , atentie mare atentie trebuie sa fie marca KISS FM ca altfel nu se pot da jos stickerele KISS FM decat cu o suflanta de aer cald KISS FM. Acesta nu e un sticker ordinar cu un lipici ordinar ca sal poti da jos cu orice suflanta de aer cald... Nuuuu e un sticker KISS FM cu un lipici KISS FM-ist deci trebuie o suflanta cu aer cald KISS FM...
sa fiu al naibii de nu sa discutat in n locuri cum se da jos un sticker ba orice sticker ba alea cu abs plus ba astea cu kiss fm acum trebuia un topic special si mai e facut si dean **lea la bursa ...
sigpic
Comment
-
Eu sunt liber si nu -s nervos da-i dau dreptate lui Sonykel si nu pentru ca-i constantean de-al meu da' la o chestie ca asta chiar trebuie sa ceri atatea detalii sa rezolvi problema?
Poate sa se supere lucialina pe mine dar deja de la postul #5 nici nu-si mai avea rostul acest topic.Parearea mea.....
Comment
-
Solutia e foarte simpla ... Dai jos stickerul cu cea mai mare nonsalanta, lasand o maxima urma de lipici. Apoi iei frumos acelasi sticker (sau o bucata de scotch mai bun) si tamponezi zona cu lipici. Lipiciul se va lua pe sticker/scotch
sper ca m-am facut cat de cat inteles
Comment
Comment