Am schimbat de curând loganul și mi-au rămas câteva repere de la ea. As vrea sa le vând pentru a cumpăra alte repere pentru cel nou.
module cu impuls aftermarchet 2 buc. 75 lei pe bucata
ceasuri de bord cu lumini modificate, albastru cu rosu, cu CB si consum instant 150 lei
bloc lumini impecabil, de prim montaj, l-am înlocuit pentru ca am vrut musai bloc lumini cu proiectoare 80 lei
triple cu semnal alb, impecabile, complete, de prim montaj, pereche, 200 lei
eleron cu stop pe frâna, perfect funcțional și estetic, necesita vopsire în culoarea dorita, 130 lei
parte din kit de tuning, cele care se pune pe bara spate, din fibra de sticla, necesita vopsire, are inscripția PILOT pe laterala, 100 lei ambele.
Pentru poze mai clare va stau la dispoziție pe watsapp.
module cu impuls aftermarchet 2 buc. 75 lei pe bucata
ceasuri de bord cu lumini modificate, albastru cu rosu, cu CB si consum instant 150 lei
bloc lumini impecabil, de prim montaj, l-am înlocuit pentru ca am vrut musai bloc lumini cu proiectoare 80 lei
triple cu semnal alb, impecabile, complete, de prim montaj, pereche, 200 lei
eleron cu stop pe frâna, perfect funcțional și estetic, necesita vopsire în culoarea dorita, 130 lei
parte din kit de tuning, cele care se pune pe bara spate, din fibra de sticla, necesita vopsire, are inscripția PILOT pe laterala, 100 lei ambele.
Pentru poze mai clare va stau la dispoziție pe watsapp.
Comment