Vand kit admisie k&n pt logan 1.4 , 1.6 include tubulatura filtrul si + se vinde si kit curatire ... Totul la pretul de 350 ron neg
Vand Kit Admisie K&n
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vrem poza sa vedem in ce stare e filtrul, kit-ul de admisie<tubulatura>..Ca daca ai folosit filtrul 3 ani de zile si nu l-ai curatat cum trebuie...Nu mai e bun de nimic.
Comment
-
-
Cum se aude e doar o consecinta a admisiei directe. Important e cum se prezinta acel filtru, in ce stare e, cat de bine a fost intretinut de primul proprietar.
deci e mai importanta poza cu acle kit decat un filmulet in care se aude sunetul motorului si fasaitul admisiei directe.
pe maine ma intereseaza o poza cu filtrul de cat mai buna calitate.
p.s. deocamdata ma abtin sa spun motivul pentru care il vinde....e doar o banuiala, dar dupa ce o sa vad poza o sa pot spune si acest lucru.Last edited by NerviiMei; 7 October 2008, 12:54.
Comment
-
@powerlogan: ar fi de preferat o poza fara sa cureti filtrul inainte de a-l poza...Acolo vedem cat de bun e filtrul si daca e ok, vei distruge orice banuieli asupra motivuli pt care filtrul e de vanzare. Apropo, pune si-o poza cu interiorul tubulaturii, daca se poate...Tot fara s-o cureti in prealabil.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@csebalyn : nu am de ce sa curat sau sa umblu cu astfel de tertipuri ... Pur si simplu nu am avut timp sa fac poze si nici nu am un aparat destul de bun pentru a face ... M-am chinuit sa fac poze si o sa le postez aici ... Sunt poze reale fara a curata absolut nimic si am incercat sa surprind din majoritatea unghiurilor ...
Comment
Comment