Vand Kit Admisie K&n

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Filtrul ori e spalat<dirt retender-ul de la k&n e de culoare rosie>,<<<< ori nu k&n - asta daca aparatul nu modifica culorile din alb in albastrui>>>> ori nu a fost tratat cu ulei in viata lui.....Astea sunt concluziile mele.

bafta la vanzare.
    Fuarte Nervos !!!

Comment

Nu se vad bine culorile ... Pentru ca eu am pozat cu telefonul ! Ms pt concluzii eu iti pot confirma ca este k&n si nu a fost spalat niciodata si nici curatat! Este cum l-am cumparat si a stat pe masina ! Ms

Comment

Bine c-ai pus pozele. Apropo, nu te acuzam de nimic, era un sfat...Exact cum spus, ca sa inlaturi orice dubii.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ori l-ai bagat in clor, ori ai pus stikere pe el, ori ceva e putred.... Si cu o atitudine ca mai ca ai trage si una la client ai sa ai foarte multi clienti, dar nu cred ca si cumparatori, doar cu un penaj difersificat eventual.... Cat despre chestia cu gandirea eu iti sugerez sa mai vezi cum e cu citirea.... Oamenii cer foto cu piesa instalata pe masina si tu le dai mai intai zona apoi un film cu actorul principal absent si la urma o tragi cu gandirea, dar na... Asta-i nivelul.... Care este... Btw in 4 luni daca s-a zgariat in halul asta tubulatura exact unde e sigla..... Ma intreb intr-un an ce dimensiune are gaura din zona aia .... Mai are cineva sentimentul ca e privit ca din afara unei colivii sau doar eu ?
          IS 10 LNC Facebook

Comment

Originally posted by powerlogan View Post
            Nu se vad bine culorile ... Pentru ca eu am pozat cu telefonul ! Ms pt concluzii eu iti pot confirma ca este k&n si nu a fost spalat niciodata si nici curatat! Este cum l-am cumparat si a stat pe masina ! Ms
            deci...Iti arat filtru sport in 2 luni e negru, tu spui ca l-ai avut pe masina 4 luni...E mult prea curat dupa 4 luni.
            plus ca ai facut cea mai amre prostie posibila montand filtrul pe masina "asa cum l-ai cumparat", adica fara sa-l dai cu dirtretender, in primul rand pentru masina si in al doilea rand pentru durabilitatea in timp a filtrului.
            si ma opresc aici cu afirmatiile pentru ca nu vreau sa it cauzez neplaceri la vanzare.

euromarket: se mai intampla ca unii sa ne considere papagali......
            Last edited by NerviiMei; 10 October 2008, 11:39.
            Fuarte Nervos !!!

Comment

Eu nu consider pe nimeni papagal eu doar vreau sa vand un lucru ... As vrea sa va rog frumos sa va abtineti de la comentarii dak nu doriti sa cumparati! Am postat si poze si detalii despre el cine e interesat sa posteze , corect? Cine nu nu si cu asta basta!

Comment

310 ron !!

Comment

300 Ron!!!

Comment

Pana la urma, filtrul a fost vreodata dat cu dirtretender?
                    Fuarte Nervos !!!

Comment

Nu stiu ... Eu l-am achizitionat am dus masina in service si admisia si m-am intors si am luat masina cu admisia montata...

Comment

il vreau eu! care e ultimul pret>?

Comment

Cred ca mai ai de asteptat , e o lista intreaga din cei care asteapta ))
                          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google