[VAND] Proiectoare Cu Angel Eyes

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Intrebarea e daca se potrivesc sau nu? Si cred ca vanzatorul ar trebui sa stie!!! Daca se potrivesc bine daca nu...
    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Eu zic ca se potrivesc!

Comment

Eu zic ca sunt mai mici am vazut acu juma de ora in vitan lafel falel doar ca aveau diametru de 8cm si sunt 50 ron setu
        http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png
        B-63-AUI Logan 1.4MPI Laureat + Albastru Mineral stock momentan

Comment

Astept un raspuns mai ferm daca se potrivesc sau nu!Daca se potrivesc m-ar interesaun set.

daca mai sunt doritori din Iasi poate facem un singur pachet

Comment

Se potrivesc si mai sunt doar 2 seturi.

Comment

Daca vreau si eu 1 set, cum facem?

Comment

Va dati seama toti, ca arata ciudat cu proiectoare angel eyes, nu?

Comment

Eu cred ca nu arata ciudat deloc....Poate nu ai vazut live ca sa te poti pronunta.

Comment

Eu zic a ar arata bine, acum depinde de gusturile fiecaruia (eu totusi raman la ideea ca Angel Eyes sunt DOAR pentru BMW).
                    Totusi, daca vinzi sau montezi unele pe logan, fa o poza si posteaz-o pe forum.
                    Numai de bine
                    sigpic

Comment

Daca voua va place, ce pot sa zic....Decat, spor la tiuningarit.

Comment

Nu se vor vor potrivii fara modificari decat atunci cand voi fi eu anemic... Uitati-va la sistemu de prindere... Plus lumina pe care o va da pe timp de ceata e penibila

sigpic

Comment

Destepti mai sunt unii!

Comment

re

Care vrei dastea au in vitan identice pe primu rand cum intri al doilea butic pe dreapta 50 ron perechea Dar nu merg pe logan ca am vrut eu sa imi iau )
                            http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png
                            B-63-AUI Logan 1.4MPI Laureat + Albastru Mineral stock momentan

Comment

Si eu am cumparat din Cluj, si mai apoi am fost sa im dea banii inapoi pentru ca nu se potrivesc pe logan....Uitati-va la sistemul de prindere.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google