An de fab . 2006 decembrie,18000km,model ambiance,motor de 1,6 7 locuri,ingrijit ,curat.......... Sa investit in masinuta aprox,1000 e ,are foarte multe nimicuri care au costa bani ,nervi ,si de multe ori mi-a fost avariat fondul pitit, enumar doar cateva elemente care il fac putin mai deosebit decat alte mcv-uri.Jenti aliaj,cauciucuri noi,jenti tabla, folie omologata, carlig detasabil,lumina in bord schimbata (alb),covorase ,aparatori,paravanturi, mp3 in garantie, 4 boxe,huse,cotiera,tavita in portbagaj,baterie noua,in fine ,cred ca ii suficient.......Motivul vanzarii, vreau ceva mai mare.Nu ezitati sa ma intrebati,disponibil 24/24h........Poze mai gasiti la sectiunea MY RIDE sau pe club sibiu.......Toate cele bune,era sa uit un pret informativ si destul de neg,este undeva la 7700e........
MCV ROSU PASSION........de Vanzare.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca raman cu ele ti le ofer gratis...........
Comment
-
De ea poate ma despart dar de voi nu.........
Comment
-
Visul meu ,un bus,sau JEEP de JEEP...............
Comment
-
Tatonam piata , prima data sa gasesc un iubitor de logan mcv ,...........Sa continue munca mea , apoi mai vedem...........Aviz samsarilor, nici sa nu va ganditi sa va faceti planuri cu mcv.........
Comment
-
Retineti cate-o pita la pitza roma ,o achit eu ,multumesc de reclama ........... Toate bune.
Comment
-
Dragi loganisti , poate auziti in stanga, sau in dreapta de cineva care ar dori sa achizitioneze in perioada imediat urmatoare un logan mcv , nu ezitati sa ii da-ti nr. Meu de telefon , 0726218407, ofer 100 e celui care imi aduce un client , bafta
Comment
Comment