Spoiler Fata Renault Logan & Altele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Preturile , da corect. Iar perna este de fapt airbagul, nu tot volanul. Ca la Clio, modele pana 2006.
    Pana una alta, intrati aici http://www.nissanaprio.com.mx/
    Last edited by lupulucian; 22 October 2008, 22:24.

Comment

Woaw .
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Sa deschid un nou topic...Unde gasesc spoiler fata de nissan? Glumesc

Comment

...Eu nici nu am auzit de asa ceva pana acuma...La tv doar de renault si dacia logan se vorbeste...Oricum am vazut ca are niste preturi de sta mâţa in coada
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Da, in dolari mexicani. Arata bine, nissanul asta ( logan toata ziua ), dar partea de jos este nashpa rau de tot. E mai nashpa decat la noi

Comment

@lupulucian: nu stiu daca te ajuta cu ceva adresa magazinului (str. Bucurestiului) intrucat e din cluj

@alindrgn: pret era in jur de 9mil, trec maine pe acolo si iti spun exact...Poate fac si o poza
              ...de doi lei :p

Comment

Originally posted by mishu_wrc View Post
                @lupulucian: nu stiu daca te ajuta cu ceva adresa magazinului (str. Bucurestiului) intrucat e din cluj

@alindrgn: pret era in jur de 9mil, trec maine pe acolo si iti spun exact...Poate fac si o poza
                Mishu_wrc, deocamdata esti primul care a vazut in vreun magazin din Romania, asa ceva. Da-mi, te rog, datele magazinului, un telefon macar, sa schimb o vorba , poate livreaza si in tara. Oricum, s-a intrezarit o sansa sa putem pune asa ceva pe logan si vreau sa profit. Stima, mersi.

Comment

De obicei, daca iti lovesti masia in bot, in afara tarii, te vei trezi cu spoiler de renault.
                  Fuarte Nervos !!!

Comment

@lupulucian: nr. De telefon: 0264-411.768, 0744-623.838 (cel mai bine suni pe fix ca is doua magazine si numa asta mai are un singur spoiler)

PRET:1000ron (adica 10mil) cu tot cu ornamentele cromate inclusiv emblema
                    Attached Files

Comment

Iar cel care cumpara trebuie sa mai ia in calcul si vopsitul.
                      Pe oglinzile tip prestige care le-am montat ulterior scria RENAULT.Sa-nteleg ca sunt de RENAULT Logan sau asa au toate prestigeurile?
                      Last edited by Cromatic; 23 October 2008, 19:10.

Comment

Multumesc Mult Mishu_wrc, Toata Stima.

Comment

Mishu_wrc daca poti sa faci o poza pe unul din Loganele pe care leai vazut este super,cu aceasta bara de Renault. Multumesc.

Comment

@Nikolas_bnm: unu dintre ele (albastru egee) stiu unde ii parcat, daca il prind prin parcare il pozez

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
                              Iar cel care cumpara trebuie sa mai ia in calcul si vopsitul.
                              Pe oglinzile tip prestige care le-am montat ulterior scria RENAULT.Sa-nteleg ca sunt de RENAULT Logan sau asa au toate prestigeurile?
                              renault scrie si pe piesele de schimb...Din cate stiu eu renault nu a pus pe renault logan in brazizia si japonia oglinzi de mcv...Doar cele normale...

Comment

Unu din loganurile de cluj cu bara de RENAULT.

PS: ati observat ca are trapa?
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google