merg fara probleme si 195/65R15 si 205/55R15 GARANTAT PE LOGAN
Vand Toba Finala Inox, Anvelope, Si Pleoape Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by KeanuRev View PostPretul este negociabil la toba?
Ca sa fiu sincer pretul nu este negociabil.Eu nu o dau ca sa scot ceva la ea, ci o dau pentru ca am specificat .......Vand masina, iar masina pe care mi-o doresc nu are toba cu iesire prin bara ( are bara gen WV Golf 5)real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by playmo View PostUn filmulet cu toba... Cum se aude... Se poate ?
real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by georgeand21 View PostO intrebare referitor la toba:
la RAR as putea trece cu ea?Are amortizor sau ceva de genul?
O trimiti la Iasi prin Curierat sau posta??Cam cat ajunge transportul?
Nu are amortizor de sunet si treci de RAR , sau cel putin asa cred, pentru ca eu am fost la ITP , si pot spune ca si acolo se uita la toba , la anvelope etc, si nu mi-a zis nimic.Mentionez ca la ITP am fost pe bune, fara nici o interventie, ba mai mult au si verificat daca rasufla toba acolo unde am facut eu imbinarea si a fost ok.La RAR nu face nimeni o tura cu masina sa iti auda toba, si asta se aude undeva de la 2000 de ture in sus atunci cand fluxul de gaze care trec prin ea este ceva mai mare.De transport nu stiu cat poate sa iti ia un curier sau posta, dar daca esti interesat ma pot interesa si eu la posta la mine sa vad cam cat poate sa coste.Last edited by cosmindan; 12 November 2008, 18:10.real power..... diesel power by
Comment
-
Salut Georgeand21.
Intradevar sunt tobe la 90 de euro , dar nu uital cat te duce montajul.Asa cum am scris mai sus montajul duce cu siguranta cel putin 150 lei daca il faci undeva unde se lucreaza in argon si inox (asa cum am facut eu).Tipul a lucrat cel putin o ora jumate la ea , cu masurat , sudat, potrivit etc , si mai este o chestie, ca toba sa iasa perfect drept catre inapoi trebuie potrivita din teava, deoarece iesirea din spoiler nu este aliniata cu teava de intrare in toba stok, iar asta(toba) cum este perfect dreapta este ceva de lucru le ea pana o scoti sa iasa asa cum trebuie, ca am mai vazut la unii niste tobe iesite 5 cm din masina.Asta cred ca vine ok.
Inca ceva....inox-ul este inox, nu are ce sa pateasca.Last edited by cosmindan; 13 November 2008, 20:31.real power..... diesel power by
Comment
Comment