armadylo se pare ca ai ghinion si aici .Pentru moment nu mai am decat 4 modele de anvelope si la toate 4 cate o singura bucata ramasa pe stoc.Vedem saptamana asta care vine ce intra pe stoc.
[Vand] Anvelope Si Jante Auto [ Preturi Foarte Mici ]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
driv3r uite ce iti pot oferi :
BRIDGESTONE BLIZZAK LM 25
Dimensiuni 205/55R16
Indice de incarcare 94
Indice de viteza V
Sezon Iarna
Pret 339 lei/buc.
PIRELLI W190
Dimensiuni 205/55R16
Indice de incarcare 91
Indice de viteza T
Sezon Iarna
Pret 347 lei/buc.
GOODYEAR PERFORMANCE UG
Dimensiuni 205/55R16
Indice de incarcare 91
Indice de viteza H
Sezon Iarna
Pret 380 lei/buc.
CONTINENTAL WINTER CONTACT TS830
Dimensiuni 205/55R16
Indice de incarcare 91
Indice de viteza T
Sezon Iarna
Pret 384 lei/buc.
MICHELIN ALPIN A3
Dimensiuni 205/55R16
Indice de incarcare 91
Indice de viteza T
Sezon Iarna
Pret 400 lei/buc.
Preturile sunt exprimate in lei , contin TVA si discount de 10 % aplicat.La preturile de mai sus se mai adauga ecovaloarea obligatorie a anvelopelor care este 5.24 lei ( cu TVA inclus) /buc.
Zaharia Iulian - 0751.030.039
Comment
-
auzi alea de iarna michellin unde sunt fabricate ? tot in romania ca cele stok ?
Comment
-
syka312 nu mai am din pacate nimic de Iarna pe dimensiunea asta decat cate o bucata din vreo 4 modele.
.................................................. .....................................
god la fel si pentru tine.Nu mai am nimic de Iarna.Asteptam dupa data de 3 sa intre pe stoc anvelope.
.................................................. ......................................
LmtdEdition nu stiu cand am zis ca am anvelope fabricate in Romania.Chiar nu am avut pana acum.Este adevarat ca avem si noi cateva fabricute de diferite marci dar tot ce am aduc intai din afara si pe urma iau de aici daca nu mai sunt acolo.
.................................................. ......................................
frankcadillac mai am doar model asta de Vara:
BRIDGESTONE ER 300 TURANZA
Dimensiuni 195/65R15
Indice de incarcare 91
Indice de viteza H
Sezon Vara
Pret 244 lei/buc.
Pretul este exprimat in lei, contine TVA si discount de 10 % aplicat.La preturile de mai sus se mai adauga ecovaloarea obligatorie a anvelopelor care este 5.24 lei (cu TVA inclus) /buc.
Zaharia Iulian - 0751.030.039
Comment
-
tica eugen mai am doar model asta pana la anu in martie aprilie cand vine stocul de vara :
BRIDGESTONE ER 300 TURANZA
Dimensiuni 195/60R15
Indice de incarcare 88
Indice de viteza H
Sezon Vara
Pret 270 lei/buc.
Pretul este exprimat in lei, contine TVA si discount de 10 % aplicat.La pretul de mai sus se mai adauga ecovaloarea obligatorie a anvelopelor care este 5.24 lei (cu TVA inclus) /buc.
Zaharia Iulian - 0751.030.039Attached Files
Comment
-
god salut si scuze.Am gresit eu cand am zis de Iarna.Ma refeream ca nu mai am de vara nimic.De iarna sunt destule.
Comment
-
NPoWer vrei C-uri? Adica anvelope pentru masini gen dubite? maxi-taxi? ca momentan nu mi-au mai ramas decat din acelea.Pentru autoturism normal nu mi-ai mai ramas pe stoc de Vara.
Comment
Comment