frankcadillac imi pare rau dar nu mai am.
.................................................. .........................................
grecu george mi-au mai ramas doar 3 bucati din acest model de Iarna :
BF GOODRICH G FORCE WINTER
Dimensiuni 205/55R16
Indice de incarcare 91
Indice de viteza T
Sezon Iarna
Pret 326 lei/buc.
Pretul este exprimat in lei, contine TVA si discount de 10 %.La pretul de mai sus se mai adauga ecovaloarea obligatorie a anvelopelor care este 5.24 lei (cu TVA inclus) /buc.
Zaharia Iulian - 0751.030.039
.................................................. ....................................
RazvanB mai am jante pe 15" sau pe 16" si cu 4 prezoane dar cu distanta intre de 108 maxim .Cu 114 nu am deloc.
.................................................. ......................................
kaa121 da-mi te rog ce dimensiune vrei sa stiu daca iti pot aduce si cand.
.................................................. .........................................
grecu george mi-au mai ramas doar 3 bucati din acest model de Iarna :
BF GOODRICH G FORCE WINTER
Dimensiuni 205/55R16
Indice de incarcare 91
Indice de viteza T
Sezon Iarna
Pret 326 lei/buc.
Pretul este exprimat in lei, contine TVA si discount de 10 %.La pretul de mai sus se mai adauga ecovaloarea obligatorie a anvelopelor care este 5.24 lei (cu TVA inclus) /buc.
Zaharia Iulian - 0751.030.039
.................................................. ....................................
RazvanB mai am jante pe 15" sau pe 16" si cu 4 prezoane dar cu distanta intre de 108 maxim .Cu 114 nu am deloc.
.................................................. ......................................
kaa121 da-mi te rog ce dimensiune vrei sa stiu daca iti pot aduce si cand.
Comment