Cumpar Bara Fata Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Bara Fata Logan

Cumpar bara fata Logan indiferent daca e faze one sau two.Nu ma intereseaza ornamentele cromate doar bara
    Mess: raresm17
    Tel:0742.963.846

Cu bara am rezolvat ma mai intereseaza traversa de metal care vine sub bara

Comment

Gata am gasit si traversa as mai fi interesat de radiator AC 1.6 benzina.Daca are cineva sa-mi lase un PM .Multumesc LC

Comment

CUmpar bara fata MCV care sa nu fie lovita rupte urechile gaurita sau mai stiu eu cum.Astept oferte.Multumesc

Comment

Nu mai bine dai un search inainte de a crea un topic? Zic si eu. Sunt atatea anunturi cu piese logan pe forum, ca iti faci aproape, una noua din piesele de pe forum.

Comment

Eu zic ca daca ai ceea ce scrie in topic, sa scrii, iar daca nu sa te abtii si sa te uiti la data crearii topicului, OK?
            Observ ca esti un fin vanator al topicurilor noi, esti cumva moderator sau vanator de postari multe?Tin sa cred ca a doua varianta.Multumesc de intelegere

Comment

O bara fata de la Pro Street baia mare nu te intereseaza? 400lei vezi in semnatura poze...
              sigpic

Comment

Nu merci nu-mi place modelul, caut de MCV desi am indoieli ca se potriveste

Comment

Originally posted by Juristul2000 View Post
                  Eu zic ca daca ai ceea ce scrie in topic, sa scrii, iar daca nu sa te abtii si sa te uiti la data crearii topicului, OK?
                  Observ ca esti un fin vanator al topicurilor noi, esti cumva moderator sau vanator de postari multe?Tin sa cred ca a doua varianta.Multumesc de intelegere
                  Ai scris atatea lucruri interesante.... Nu mai bine cautai inainte? Nu vezi ca nu ai primit atata timp raspuns?
                  Si da sunt moderator. Iar VANATOAREA, asa cum spui, topicurilor noi, este treaba mea. Nu-ti convine? E plin forumul de tipi interesanti
                  Last edited by lupulucian; 27 November 2008, 22:35.

Comment

Nu, am cautat si gues what, nu am gasit ce cautam, daca gaseam oare mai faceam un topic nou, NU, deci daca te deranjeaza atat de tare topicul meu te rog sa-l inchizi.Data viitoare o sa-ti dau inspre aprobare topicurile de cumparare sau vanzare OK?
                    Cat priveste tipii interesanti, ii las in seama ta, eu sunt casatorit.Bafta

Comment

La cate posturi ai, ce mai pot zice? Era interesul tau, nu al meu.
                      Mult succes.

Comment

Up we go cu noroc sper

Comment

Am rezolvat problema se poate inchide topicul, multumesc Loganclub si dl.Lupulucian

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google