la mine e franciza?
OFERTA Asigurare CASCO Generali
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@vali007 spune-mi te rog cat ar costa un Casco pentru un Sandero nou 1.4 Laureate + airbag-uri laterale = 9150 euro (prin remat pret factura 7500 euro) pun ambele preturi ca nu stiu dupa care se calculeaza. Polita sa includa:
- furt
- avarii
- vandalism
- tractare in caz de accident
- fara alarma, doar cu imobilizator motor
(nu ma intereseaza pierdut chei, calamitati naturale)
- fransiza minima aia de 100 euro
- asigurarea platita intr-o singura transa pe 1 an (stiu ca e ceva reducere daca o platesc toata odata)
- merg maxim 10K km pe an / permis de aproape 11 ani / fara copii / fara accident in ultimii 8 ani
Cam cat ar fi ?
Multumesc.Last edited by bunicuta; 12 March 2009, 16:32.
Comment
-
Presupun ca masina este din 2008. Daca este asa atunci pretul meu pentru tine este de 290 euro/an. Daca esti interesat da un mesaj cu numarul de telefon si te contactez ca sa vedem cum incheiem polita.
CASCO include toate cele enumerate la inceputul topicului:
* Incendiu, explozie, trasnet;
* Furt total sau partial al autovehiculului;
* Avarii accidentale datorate ciocnirilor, lovirilor etc.;
* Evenimente naturale;
* Evenimente socio-politice.
* Pierderea/Furtul de chei (fara aplicarea fransizei)
Pana pe data de 31 Martie toti membrii Logan Club cu masini nu mai vechi de 3 ani, care incheie asigurarea CASCO prin intermediul meu are reducere de 5%. Cei care au masini mai vechi beneficiaza de Oferta firmei Generali "CASCO Eco"pentru masini cu vechime intre 4 si 10 ani, care inseamna o reducere de pana la 30%.
Ma puteti gasi la 0740062021.
Cei care doresc sa le fac un calcul ii rog sa imi transmita:
- tipul si motorizare;
- Localitatea de resedinta a proprietarului;
- varsta proprietarului;
- vechimea permisului de conducere;
- daca proprietarul a avut accidente sau amezi de circulatie in ultimii 3 ani;
- daca proprietarul are copii minori;
- al catelea proprietar al masinii este proprietarul;
- o aproximatie a numarului de km parcursi pe an.
Cu cat sunt mai multe date cu atat oferta prezentata de mine este mai aproape de pretul real al politei.
Comment
-
-
Am nevoie de urmatoarele date:
- tipul si motorizare;
- Localitatea de resedinta a proprietarului;
- varsta proprietarului;
- vechimea permisului de conducere;
- daca proprietarul a avut accidente sau amezi de circulatie in ultimii 3 ani;
- daca proprietarul are copii minori;
- al catelea proprietar al masinii este proprietarul;
- o aproximatie a numarului de km parcursi pe an.
Cu cat sunt mai multe date cu atat oferta prezentata de mine este mai aproape de pretul real al politei.
Le poti trimite si prin PM.
Comment
-
Vali , vreau sa te intreb ceva despre CASCO . Pe site-ul GENERALI exista un ECO Casco care are o valoare estimativa de vreo 62Euro / an ?! Care e treaba te rog daca poti sa-mi oferi mai multe info despre treaba asta . Spune ca nu acopera daune accidentale . Daca ai informatii fi un pic mai explicit . MS ANTICIPAT1.6 MPi Icy White
Comment
-
Chestia cu 62 euro/an este Casco Economic, nu ECO. Si da, Casco Economic acopera doar dauna totala din cauza de accident si incendiu.
Casco ECO este pentru masinile mai vechi de 4 ani, la care se asigura aceleasi chestii ca si la cele mai noi, dar la un pret mai mic (reducerea poate ajunge si la 30%).
Comment
Comment