OFERTA Asigurare CASCO Generali

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

- tipul si motorizare; Dacia Logan 1.5DCI
    - Localitatea de resedinta a proprietarului; IASI
    - varsta proprietarului; 29 ani
    - vechimea permisului de conducere; 3 ani
    - daca proprietarul a avut accidente sau amezi de circulatie in ultimii 3 ani; nu
    - daca proprietarul are copii minori; nu
    - al catelea proprietar al masinii este proprietarul; primul
    - o aproximatie a numarului de km parcursi pe an.15000km/an

PS: masina e pe firma, daca - conteaza; plata integrala valorii casco ;

mersi!
    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

@VanDiesel:
      Am nevoie de anul fabricatiei si pretul din factura, pentru ca echiparea de ABS+ nu o avem in sistem.
      Si daca este pe persoana juridica ma intereseaza in ce localitate este sediul firmei.

Comment

Salut zi-mi si mie o oferta te rog logan kissfm 2008 1.5dci.

Comment

Am nevoie de urmatoarele date:
          - tipul si motorizare;
          - Localitatea de resedinta a proprietarului;
          - varsta proprietarului;
          - vechimea permisului de conducere;
          - daca proprietarul a avut accidente sau amezi de circulatie in ultimii 3 ani;
          - daca proprietarul are copii minori;
          - al catelea proprietar al masinii este proprietarul;
          - o aproximatie a numarului de km parcursi pe an.

Cu cat sunt mai multe date cu atat oferta prezentata de mine este mai aproape de pretul real al politei.

Le poti trimite si prin PM.

Comment

1.tipul si motorizare: Dacia Logan F2 Laureate 1.6 16v 105 CP
            2.Localitatea de resedinta a proprietarului: Tulcea
            3.varsta proprietarului: 44
            4.vechimea permisului de conducere: 1 an si 5 luni
            5.daca proprietarul a avut accidente sau amezi de circulatie in ultimii 3 ani: un accident minor(daca are importanta, nu a fost din vina mea)
            6.daca proprietarul are copii minori: Nu
            7.al catelea proprietar al masinii este proprietarul: Primul proprietar
            8.o aproximatie a numarului de km parcursi pe an: 8000 km/an
            9. Anul fabricatiei: 2009
            10.Pret achizitie 7800 euro cu reducerea de la dealer si reducerea prin programul rabla
            P.S. Masina e pe numele tatalui meu trecuta dar nu poseda permis asa ca din familie doar eu am sa conduc acea masina vechimea permisului fiind a mea, presupun ca nu are nimic nu?
            Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

Numai 7800 euro pe masina ce dotari are ca mi se pare foarte putin (scuze ca deviez de la subiect)

Comment

Pai pretul normal al masinii este 9200 euro din care se scad 500 euro reducerea facuta de dealer si cei aproximativ 900 euro(3800 ron) de la programul rabla, dupa cum am zis e model laureate fara optionale, doar culoare metalizata albastru mineral.

Comment

Acuma am inteles ms!

Comment

@Danny90:
                    Inca nu stiu sigur daca pretul de achizitie poate fi luat in calcul in cazul tau, pentru ca in momentul in care ai un accident nu se ofera reduceri la piese, deci pretul la care se calculeaza prima CASCO este pretul din catalog. Si astfel au rezultat urmatoarele :
                    Plata anuala: 361 euro/an;
                    Plata semestriala: 372 euro/an (rata de 186euro);
                    Plata trimestriala: 379 euro/an (rata de 94,75 euro ).

Daca e ok imi dai un beep pe nr meu de telefon si vorbim mai multe.

@loganbidci: ai PM cu tarifele.
                    Last edited by vali007; 14 June 2009, 09:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Eu deocamdata astept sa ridic masina de la dealer ca vine pe 15 iunie, dar eu fiind din tulcea cum crezi ca putem sa facem lucrul asta ca nu ma pricep,iar casco calculat de tine este cu franciza sau fara?

Comment

Da un beep la nr 0740062021 si discutam mai multe detalii.

Comment

Am sa te contactez eu saptamana asta in care vine masina dupa ce termin de facut actele, RCA-ul pe care il primesc de la dealer, numerele etc.

Comment

Sfatul meu este sa faci polita Casco inainte sa vina masina, dar cu incepere din ziua cand crezi ca o sa ridici masina de la dealer, asta pentru a fi acoperit.

Comment

Da, ai dreptate insa atunci cand ridic masina si imi fac actele si platesc ce este nevoie vad cam cati bani imi raman si daca se intampla sa nu am toti banii, eu vreau sa o iau cu plata anuala, asa ca mai sigur sa am banul in mana atunci cand inchei business-ul sa nu imi fac griji

Comment

As fi interesat si eu de o oferta pentru urmatoarea masina:

1.tipul si motorizare: Dacia Logan F2 Laureate 1.6 90 CP
                                2.Localitatea de resedinta a proprietarului: com. Bania, CS
                                3.varsta proprietarului: 29
                                4.vechimea permisului de conducere: 11 ani si 8 luni
                                5.daca proprietarul a avut accidente sau amezi de circulatie in ultimii 3 ani: da
                                6.daca proprietarul are copii minori: Da
                                7.al catelea proprietar al masinii este proprietarul: Primul proprietar
                                8.o aproximatie a numarului de km parcursi pe an: 15000 km/an
                                9. Anul fabricatiei: 2008
                                10.Pret achizitie 9250 euro
                                Last edited by chi79; 10 July 2009, 19:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google