Vand Dacia Logan 1.5 Dci

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Dacia Logan 1.5 Dci

Vand Dacia Logan 1,5 Dci Preferance, Fabricatie Februarie 2006, 47000 Km, Unic Proprietar, Albastru Marin, Cd-player Sony Cu Mp3, Boxe Lg Fata Spate, Eleron Luneta, Eleron Portbagaj, Masca Tuning, Cotiera - Toate De Origine, CEASURI DE BORD PRESTIGE DCI, Computer de Bord, Maciulie schimbator Prestige, autocolant stalpi, Triple Sport, Jenti Aluminiu + Jentile De Tabla. Pret 5700 Negociabil
    Tel 0745813519
    Last edited by danlau69; 4 December 2008, 21:48.

Zilele astea o sa postez si poze

Comment

Salut, vinzi jantele de aluminiu?

Comment

Nu. Imi Pare Rau. Masina O Vind Cu Tot Ceea Ce Este Pe Ea. Sper Sa Am Timp Sa Pun Zilele Astea Pozele Promise.

Comment

Cum am promos postez citeva poze. Scuze pentru calitate sunt facute cu telefonul.Photo-0002.jpg

Photo-0003.jpg

Photo-0004.jpg

Photo-0005.jpg

Comment

Up. Pretul nu este batut in cuie.

Comment

up! 5500 negociabil

Comment

Originally posted by danlau69 View Post
                up! 5500 negociabil
                TE INTERESEAZA UN SCHIMB CU UN LOGAN SIMILAR,PE BENZINA SI O DIFERENTA DE BANI?
                MA POTI CONTACTA LA ADRESA DE MAIL ladislaubenedek@yahoo.com.

Comment

Poate te intereseaza un schimb cu un ambition 1.6.... cu 36mi km la bord.Daca esti interesat da-mi un pm sa intreb proprietarul daca mai vrea sa faca schimb cu o motizare diesel.

Comment

Multumesc pentru oferte, dar vreau sa o vand. Deja mi-am comandat o alta masina asa ca un schimb nu ma avantajeaza. Pretul a scazut la 5200 negociabil.

Comment

Un pret foarte bun pentru cumparator apropo cu ce masina ai schimbat loganul.

Comment

Poate ai vinde mai usor un ambition chiar daca ai benzina pt ca are ac, abs si mai ceva maruntisuri.

Comment

Cu o Skoda Octavia 2 facelift

Comment

Din ce localitate esti ?
                            ai avut ceva probleme la motor?
                            stiu pe cineva care vrea un logan sa spun mai multe....

Comment

Din Tg-Jiu. Nu am avut nicio problema cu motorul. Am facut toate reviziile la zi, numai la service autorizat, si numai cu piese de origine. Filtrul de motorina l-am schimbat de fiecare data la 10000 cu toate ca normal e din 20000 in 20000. La fel si tot ceea ce am montat suplimentar pe masina. Pot spune ca am avut grija de ea si nu am dat-o pe mana oricui. Am preferat sa platesc un pic mai mult, dar am dus-o numai la reprezentanta tot timpul. Daca vrei informatii suplimentare numarul meu de tel este postat. Pretul a scazut la 5200 negociabil.
                              Last edited by danlau69; 10 February 2009, 22:05.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google