Vand un eleron sh, exact cel din fotografie, merge bine pus pe logan si alte masini !!! Vand geam protectie din plexiglas pentru proiectoarele de pe logan, cele care au spoiler de MCV !!! Avantajele ar fi in primul rand aspectul pentru ca arata foarte bine si in al 2-lea rand risc 0 de a se sparge proiectoarele !!! De vanzare, eleronul - 110 lei si geamurile pt proiectoare cu tot cu montat 100 lei (nediscutabil) !!! 0724.810.845 /// 0765.614.941 bucuresti
Vand Un Eleron Si Geam Protectie Proiectoare Pt Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Sincer ... Mie frica sa numi stric capota ! Dar ma mai gandesc ... Lam pus pe net daca il dau bine daca nu o sa-l pun cu toate ca nu imi place chiar asa de mult as fi vrut 1 mai subtil !!! Mi se pare putin cam inalt asta !!!logan 1,5'DCI /85cp.
Comment
-
Sincer esti cam mofturos,mai subtil nu ar da asa de bine ,dar la tine alta e, masina noua si iti e cam mila sa o spargi!!!!!!! La un meserias bun ,masuratoare ca la carte si trebuie sa iasa ca lumea si nu ai avea de ce sa iti faci griji,eu ma gindesc sa nu-l vinzi si dupa aia sa ti-l doresti. Mai gindestete.........Bafta multa !
Comment
Comment