Vand Piese De Pe BFF

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

unichipu,tubulatura ,intercooleru,turbina ,bara spate, indicatoarele(ceasurile) s-au dat.

amortizoarela si cauciucurile sunt date...mai am un set xenoane H1

Amortizoarele si cauciucurile sunt date. Mai am de vanzare discuri ventilate perforate, etrieri si placute fata...in stare perfecta.
    Last edited by felixb; 24 January 2009, 21:23. Reason: Automerged Doublepost
    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Mai am de vanzare discuri ventilate perforate, etrieri si placute fata...in stare perfecta.Se mai vand difuzoare fata dls up6 pret 4mil (150w rms 16*),difuzoare spate JBL t595 ( 150w rms 4mil) si statie dls ra50 12mil.

Comment

Le Roi Est Mort, Whos's Next ?

Comment

scrie un rind mai sus "who's next"

E greu sa-ti dai seama, nu? Palarie-ntr-un picior, ghici ciuperca ce-i
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Up....Up....

Mai am de vanzare discuri ventilate perforate, etrieri si placute fata...in stare perfecta.Se mai vand difuzoare fata dls up6 pret 4mil (150w rms 16*),difuzoare spate JBL t595 ( 150w rms 4mil) si statie dls ra50 12mil.

Comment

Mai am de vanzare difuzoare spate JBL t595- 150w rms (4mil), intercooler plus tubulatura (8 mil), disscuri fata ventilate perforate plus etrieri ( 7 mil )
              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Up ...Up...
                intercooler plus tubulatura (8 mil), disscuri fata ventilate perforate plus etrieri ( 7 mil )
                +jante 16* clio rs 6mil+butoane impuls+led alb 3mil

Comment

mai e valabila treaba cu piese stock + diferenta ?
                  Its just a car ...

Comment

nu mai este valabila , masina sa dat.

Comment

Up.............Up.............Up.............Up... ..........Up.............Up.............

De vanzare in continuare...Tubulatura inox+intecooler pentru dci 12mil,jante 16* clio rs 6mil,butoane impuls+led alb 3mil,difuzoare spate JBL t595 ( 150w rms 4mil),disscuri fata ventilate perforate plus etrieri ( 7 mil )

Comment

ai poze cu jantele? 4 prezoane?
                        "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Originally posted by felixb View Post
                          unichipu,tubulatura ,intercooleru,turbina ,bara spate, indicatoarele(ceasurile) s-au dat.

amortizoarela si cauciucurile sunt date...mai am un set xenoane H1

Amortizoarele si cauciucurile sunt date. Mai am de vanzare discuri ventilate perforate, etrieri si placute fata...in stare perfecta.
                          mai ai setul de xenon H1?
                          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Xenoanele nu le mai am ,jantele sunt 4*100, asta e modelu de janta.http://www.rsiauto.fr/images/RENAULT...0-(2000)-1.jpg

Comment

jante 16" RS

Salut, cele 4 jante au pretul de 6mil?? sunt lovite sau ceva ?? ma intereseaza si latimea lor, mersi!
                              sigpic

Comment

ane_redboy pentru orice detalii sa nu facem conferinta pe aici 7j este latimea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google