Se vinde MP3 Player Alpine CDE-9870R si Difuzoare Type E SPE-69C2.
MP3-ul a fost pe loganul meu, dar am schimbat masina, l-am pastrat cu gandul de a-l pune pe masina noua, dar este cam complicat, avand in vedere ca este vorba despre un megane, care are display separat, comenzi la volan, si culmea.......se aude mai mult de cat acceptabil.
Date tehnice:
Ce ma incantat pe mine cel mai mult la acest casetofon a fost posibilitatea regalrii frecventei pt bass si inalte. Cu aceste boxe ovale pe care le-am montat in spate, dupa ce am decupat in tabla se auzea chiar bine, avand in vedere ca nu imi place nici un bass vai de capul lui, dar nici nu vroiam sa investesc in statie, subwoofer, etc.
Bonus: Cablu conectare iPod - Alpine KCE-422i
Pret: 300RON
Doar pt Bucuresti, din pacate nu am timpul necesar pt a merge la posta, din cauza programului de la munca.
Am atasat si niste poze, sunt reale....facute chiar inainte de a posta anuntul.
MP3-ul a fost pe loganul meu, dar am schimbat masina, l-am pastrat cu gandul de a-l pune pe masina noua, dar este cam complicat, avand in vedere ca este vorba despre un megane, care are display separat, comenzi la volan, si culmea.......se aude mai mult de cat acceptabil.
Date tehnice:
- compatibil CD-R/ CD-RW/ MP3/ CD text/ ID3 tag
- conexiune Full Speed pentru iPod
- cautare rapida
- DAC stabilizat 1-Bit
- oprire volum pe 0 biti (0 Bit Mute)
- pregatit pentru controlul prin comenzile de pe volan (necesita adaptor)
- pregatit pentru intrare auxiliara (necesita adaptor KCE-236B)
- putere: 4 x 45W
- 1 pereche de preout-uri: rear/subwoofer (selectabil)
- control volum subwoofer
- afisaj LCD alb pe fundal negru cu 14 segmente
- Iluminare:verde (CDE-9870R)
- filtru HPF 80/ 120/ 160Hz
- reglaj frecventa centrala Bass/Inalte
- ajustarea largimii de banda bass
- tuner radio MaxTune
- panou frontal detasabil
- conector ISO
Ce ma incantat pe mine cel mai mult la acest casetofon a fost posibilitatea regalrii frecventei pt bass si inalte. Cu aceste boxe ovale pe care le-am montat in spate, dupa ce am decupat in tabla se auzea chiar bine, avand in vedere ca nu imi place nici un bass vai de capul lui, dar nici nu vroiam sa investesc in statie, subwoofer, etc.
Bonus: Cablu conectare iPod - Alpine KCE-422i
Pret: 300RON
Doar pt Bucuresti, din pacate nu am timpul necesar pt a merge la posta, din cauza programului de la munca.
Am atasat si niste poze, sunt reale....facute chiar inainte de a posta anuntul.
Comment