Vand 2 stopuri stock cu semnalizare alba stare perfecta o sa ma uit maine cand le dau jos daca au vreao zgarietura dar din ce stiu eu is super ok.
Vand Stopuri Stock
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
iooon cred ca nu s-au inteles. adica la inceput era 1 mill amandoua, apoi 2 mill seul, iar aacum cineva ii ofera 3 mill pe amandoua? asta da noroc ;)
LE: el le vinde pentru ca, din cate se pare, le-a cumparat pe cele a lui cristi_xp, oricum ori vitriol a zis-o in gluma, ori nu si-a dat seama. spor la vanzare. ps: maine fa si tu poze cu noile stopuri
Comment
-
cred ca e o licitatie ascunsa pe undeva, cumva.
serios acuma, cred ca omul a vrut sa zica 1 mil bucata. se mai incurca omul. totusi, ar fi frumos sa intre sa faca rectificarea la pretDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
fratilor...dupa ce ca vi le da aproape moca, nu stiu ce mai negociati. azi, din plictiseala am fost intr-un magazin de piese auto din brasov, si din intamplare am vazut ca aveau de vanzare stopuri de logan. unul singur, e 168 de lei. daca nu va convine aici 100 lei pe ambele, atunci mergeti si luati-va din magazin m-as mira sa vi le dea initiatorul topicului la preturile care le oferiti
un up si de la mine.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment