Modificari diverse Logan - Galati / Tulcea

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...UP!.....
    GL-22-TOF

Comment

• Noutati:

Leduri pentru pozitie, de tip W5W - albe. Preturi pentru pereche (2 buc)

- cu 1 led - 15 lei -
      - cu 3 leduri - 35 lei - in poza in partea stanga.

Bec mers inapoi cu 9 leduri - 70 lei.

Ledurile sunt de 5 mm, flux luminos de 18 lm, unghi dispersie 80 grade.
      Attached Files
      GL-22-TOF

Comment

• Vreau si eu un set pt pozitie cu 3 leduri.Poate ajung maine la intalnire daca nu sa vedem cum ne intalnim.

referitor la ledurile din angel eyes,sunt cate 4 leduri pe cerculet in total este nevoie de 16 leduri.De desfacut ma ocup eu ti le aduc desfacute doar sa imi zici asa estimativ cat costa de pus 16 leduri.
        Last edited by alexgame; 21 November 2009, 18:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• recomand cu incredere montajul. seara se vede foarte bine. sincer in oras nici nu mai aprind farurile. dar sa vedeti si "becul" pentru marsalier......

Comment

• Up! ...............
            GL-22-TOF

Comment

• Salut.Vreau un set pentru pozitie cu 3 leduri culoare alb.eu sunt la servici de la 7;30 la 16;30,cand si unde sa ne intalnim sa le iau?

Comment

• dane vreau si eu un set cu 3 leduri cum ne gasim miine ???

Comment

• Alexgame si Cata, aveti PM.
                  GL-22-TOF

Comment

• Poti activa consumul instantaneu?
                    sigpic

Comment

• Din pacate inca nu.
                      GL-22-TOF

Comment

• Salut daniel.Se mai aude ceva de acele pozitii?Si as fi interesat si de o iluminare la climatizare ca la mine nu mai functioneaza.

Comment

• Pentru ledurile de pozitii - luni primesc si coletul. Pentru climatizare - se rezolva. Vrei doar sa schimbi becul cu altul sau sa schimbi iluminarea de tot?
                          GL-22-TOF

Comment

• Pai m-ar interesa niste leduri,parca aveai tu ceva la 45 de lei.Oricum dureaza mult operatia?,daca e cand ne intalnim pt pozitiii facem si climatizarea.

Comment

• Da, asta e pretul pentru ledurile de la climatizare. Operatiunea dureaza intre 30-45 minute, dar sa-mi spui si ce culoare vrei sa le am pregatite.
                              Last edited by danielliviu; 6 December 2009, 10:09.
                              GL-22-TOF

Comment

• Pai albastru sa fie ledurile pentru climatizare.Deci astept un Pm cand e totul gata sa vedem cand si unde ne gasim.Numai bine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google