Buna Ziua . A sosit transportul ? M intereseaza un set pe 15 pt Logan . Modele sunt doar acelea din primul post ? Multumesc !
Jante Noi Logan 15"-950RON/set.Diverse Modele Si Dimensiuni.Folie Omologata 100RON
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ogelinho View PostBuna Ziua . A sosit transportul ? M intereseaza un set pe 15 pt Logan . Modele sunt doar acelea din primul post ? Multumesc !Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
pentru Logan pe 15 avem urmatorele modele:
ART 367M
ART 271
ART 339
ART 356
ART 355 F. LUCIOS
ART 149
La 1150lei/set cu kit de instalare inclus si livrare gratis.
jante jenti 009.jpg
jante jenti 016.jpg
jante jenti 033.jpgJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Greutate jante de Logan pe 15:
ART 271 latime 6.5j - aprox. 6.7 kg/buc
ART 355 latime 6.5j - aprox. 6.3 kg/buc
ART 339 latime 6.5j - aprox. 6.4 kg/buc
ART 356 latime 6.5j - aprox. 6.3 kg/buc
ART 367 latime 6.5j - aprox. 6.6 kg/buc
ART 149 latime 6.5j - aprox. 6.7 kg/buc
Toate au ET 35
Jantele ART au omologare RAR si garantie 24 luni.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
salutare.
Eu am cumparat un Logan SH, care are pusa folie AlfaRomTrans pe geamurile din spate si pe luneta, - nu stiu transparenta, dar oricum este inchisa, la care fostul proprietar mi-a dat decat un certificat de omologare pentru folie ( e de culoare albastra ). Am inteles ca ar mai trebui un certificat de montaj intr-un service autorizat ca sa intru in legalitate. ( m-a oprit o data politia dar mi-a dat decat un avertisment ).
Imi poti spune cat ar costa acest act si cat m-ar costa sa pun folie si pe geamurile de la usile fata, dar as dori cea mai transparenta - parca 30%.
multumesc.
Comment
-
Originally posted by cosmin_uau View Postpoze cu modelele de jante pe 14 pe 4*100 se poate
ART 355 F.Lucios
la 950lei/set cu kit de instalare inclus. Aveti si livrare gratis daca comandati pana pe data de 20 iulie.
Pozele se vot vedea pe alfaromtrans.ro
Originally posted by Florin_KDF View Postsalutare.
Eu am cumparat un Logan SH, care are pusa folie AlfaRomTrans pe geamurile din spate si pe luneta, - nu stiu transparenta, dar oricum este inchisa, la care fostul proprietar mi-a dat decat un certificat de omologare pentru folie ( e de culoare albastra ). Am inteles ca ar mai trebui un certificat de montaj intr-un service autorizat ca sa intru in legalitate. ( m-a oprit o data politia dar mi-a dat decat un avertisment ).
Imi poti spune cat ar costa acest act si cat m-ar costa sa pun folie si pe geamurile de la usile fata, dar as dori cea mai transparenta - parca 30%.
multumesc.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
antifurturi avem la 24 lei/ set de 4 buc + cheie http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=946
Covorase de Logan avem la 86lei/set cu butoni de prindere http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=131
Transportul este in jur de 30lei prin Urgent CurierJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment