Jante Noi Logan 15"-950RON/set.Diverse Modele Si Dimensiuni.Folie Omologata 100RON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

up.........
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

5x100 nu ai jante?
      Reparaţii maşini de spălat și Frigidere,
      Magazin Piese de Schimb.
      www.facebook.com/ElectroteknikPag

Comment

Originally posted by AR90PAG View Post
        5x100 nu ai jante?

Avem modelul ART 149 si de la Kormetal, pt ce masina doriti si ce dimensiune
        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

uppp.................

Comment

Comment

Jante Mega Drive nu aduceti?

Comment

interesanta oferta ai sa vad ce bani dispun si poate te scutesc de un set de jante
                ai cumva pentru logan ph2 ceva stopuri etc
                si daca ai cumva kit montare filtru si la ce pret
                Last edited by CT08GNT; 16 February 2009, 00:09.
                drive with speed than you die fast

Comment

Originally posted by kta View Post
                  Jante Mega Drive nu aduceti?
                  Importam doar jantele ART si Kormetal pentru a avea pretul cel mai bun.

Originally posted by alexNeagu View Post
                  interesanta oferta ai sa vad ce bani dispun si poate te scutesc de un set de jante
                  ai cumva pentru logan ph2 ceva stopuri etc
                  si daca ai cumva kit montare filtru si la ce pret
                  Nu avem pentru Logan ph2 stopuri
                  Nu avem kit montare filtru.
                  Last edited by alfaromtrans; 5 March 2009, 23:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

un up pentru o firma serioasa!
                    MiNnRuZ

Comment

As fi interesat de un set de Jante ART 149 15" pt Logan.......am inteles ca sunt made in China......intrebarea mea este : acordati garantie 24 luni sau am inteles gresit si as fi interesat cam cat m-ar costa transportul pana in Toplita (Harghita),pt ca vreau sa vad pretul total.Daca ies mai scump atunci le iau de aici din magazin.

Comment

nelutu32,am intrebat si eu...aprox. cam 80 lei ar fii transportul jantelor
                        sa ma corecteze daca gresesc

Comment

Merci Alex.............daca transportul ma ajunge la 80 lei atunci nu merita pt mine.......80 + 950 lei ajung exact la pretul la care le gasesc aici in magazin.

Comment

Originally posted by nelutu32 View Post
                            Merci Alex.............daca transportul ma ajunge la 80 lei atunci nu merita pt mine.......80 + 950 lei ajung exact la pretul la care le gasesc aici in magazin.
                            Gata..mi-am luat un set de jante mega drive negru cromat.....arata super si m-au costat 1060 lei.

Comment

Originally posted by nelutu32 View Post
                              Gata..mi-am luat un set de jante mega drive negru cromat.....arata super si m-au costat 1060 lei.
                              pune ceva poze ca vreau sa vad cum arata, poate cumpar si eu!

Comment

mersi mult...am luat si montat ieri de la voi jante... am venit din bv si am luat 2-a seturi de jenti...
                                sunt super multumit .
                                Recomand cu incredere.
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google