Jante Noi Logan 15"-950RON/set.Diverse Modele Si Dimensiuni.Folie Omologata 100RON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Niste poze cu jantele ? se poate
    1.6 MPi Icy White

Comment

Noua gama de jante ART

Jante ART pentru diverse masini:

ART 13" - 750RON
      ART 14" - 850RON
      ART 15" - 950RON
      ART 16" - 1050RON
      ART 17" - 1350RON
      ART 18" - 1550RON
      ART 19" - 1750RON
      Pret/set (4 buc.)
      Pretul include T.V.A. si kitul de instalare (prezoane + inelele de centrare)
      La o comanda mai mare de 1000RON se ofera transport gratuit.

pag16-17 mic222 .jpg

Mai multe detalii pe forum, pe pag. de net www.alfaromtrans.ro sau la nr de tel: 0757.071.841
      Last edited by alfaromtrans; 29 June 2009, 08:48.
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

Pret nou la Kormetal si Monte Fiore detalii www.alfaromtrans.ro

Distantiere pentru Logan http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=708
        Last edited by alfaromtrans; 29 June 2009, 10:53. Reason: Automerged Doublepost
        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

upppppppppppppppp

Comment

Buna,jantele au omologare TUV?

Comment

Originally posted by regalcobra View Post
              Buna,jantele au omologare TUV?
              TUV nu este recunoscut in Romania deocamdata si orcum toti au un sistem de TUV ptr firma care nu are legatura cu tuv din UE ptr jante In Romania este recunoscut RAR si nimic altceva

Comment

uppppppppppppppppp

Comment

Originally posted by alfaromtrans View Post
                  uppppppppppppppppp
                  spune-mi ce jante ai la 950 ron pentru logan sa ma uit pe net la poze si daca imi plac le iau.ms

Comment

Originally posted by mihayyy_82 View Post
                    spune-mi ce jante ai la 950 ron pentru logan sa ma uit pe net la poze si daca imi plac le iau.ms
                    primim de la ART saptamana viitoare modelul 146/149/271/416/820 Daca nu sunt toate pozele le punem dupa ce descarcam Cantitate vor fi destule aprox 80 set din fiecare model

Comment

va salut.
                      deci,de la KM nici o sansa? (685)
                      vedem de luni doar ART?
                      multumesc.
                      Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

Originally posted by kklaus View Post
                        va salut.
                        deci,de la KM nici o sansa? (685)
                        vedem de luni doar ART?
                        multumesc.
                        nu mai aducem KM ptr ca sunt mai scumpe ,au modele mai putine iar la probele de RAR au iesit la fel Jantele ART se vand in toata Europa sub denumiri foarte cunoscute

Comment

primim de la ART saptamana viitoare modelul 146/149/271/416/820 Daca nu sunt toate pozele le punem dupa ce descarcam Cantitate vor fi destule aprox 80 set din fiecare model
                          mi-ar place modelul art 465 pe gri nu negru polish deoarece masina mea e gri.ms oricum astept sa vad ce modele aduceti.

Comment

Originally posted by mihayyy_82 View Post
                            mi-ar place modelul art 465 pe gri nu negru polish deoarece masina mea e gri.ms oricum astept sa vad ce modele aduceti.
                            465 vine cromat complet dar pretul este mai mare iar latimea este 5j

Comment

465 vine cromat complet dar pretul este mai mare iar latimea este 5j
                              m-ai imi place si modelul JANTE KM 446 TEMPEST dar nu am bani asa ca astept sa vad ce jante vin de luni in colo. sper sa ramana la aceeasi bani.

Comment

Va salut.
                                ART 271/15'',pentru Logan,daca se poate o poza ''reala''.
                                Multumesc.
                                Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google