Jante Noi Logan 15"-950RON/set.Diverse Modele Si Dimensiuni.Folie Omologata 100RON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

buna.m-ar interesa folie.
    ce pret ar fi pentru spate cu omologare, si la fel cu omologare si pentru fata,cat este voie legal
    multumesc
    http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

folie spate 6/0,5m costa 100 lei indiferent de vizibilitate ,ptr fata cu 70% costa 50 lei Transport 30 lei Pachetul contine folia certificate si timbre
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

Buna ziua. Din ce am vazut pe site pretul s-a modificat (1050ron) pentru jantele ART pe 15". Sa inteleg ca am pierdut trenul cu 950ron? O zi buna in continuare.
        Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king

Comment

salut. a ajuns acel transport mult asteptat? (cu noile modele de jante)

Comment

s a modificat lista de pret la jante......

Comment

mai am pe stoc modelul 146 pe pret vechi Acum am facut vama si au iesit mai scumpe ptr ca la ultimul transport dolarul era 2,85 iar acum cumpor de la licitatia valutara cu 3,15 iar transportul din China de la 950 $ a ajuns 3650$ Imi pare rau dar nu pot sa fac nimic mai mult
              Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

Bun am inteles dar atunci cu cat vei mari pretul jantelor?sa zicem la unele de 950?sper ca nu prea mult ca am buget limitat
                Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

Preturile sunt deja afisate la ei pe site. Cele de 950 lei, sunt acum 1050 lei. Asta e, daca nu am cumparat cand erau mai ieftine, vom lua acum, ca vine primavara si scapam de anvelopele de iarna.

Comment

vreau sa stiu ce aveti pe 16" 4x100 maxim 1350ron
                    drive with speed than you die fast

Comment

art 231 4 buc cit costa?
                      Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Ma intereseaza daca aveti inchidere centralizata cu cheie tip briceag. Loganul meu este chel, adica ambiance si vreau sa stiu daca se poate monta.
                        Just amd.

Comment

231 cu 4/100 pe 15 este 1050 lei/set transport gratis Pe 16 cu 4/100 s au terminat si vin de abia peste 3 luni la urmatorul transport Cheie briceag avem modelul de pe site Astazi punem si modele noi pe site

Comment

deci pe 16 , cu 4X100, nu mai exista nimic? nici un model?

Comment

Distantiere pentru logan de 20mm ati adus? Sau au ramas tot cele de 10? Vin si cu alte prezoane?
                              Last edited by iamagi; 6 March 2010, 12:38.
                              sigpic

Comment

pe 16 4x100 avem de la Mote Fiore MFW 56 SI MFW 16

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google