Jante Noi Logan 15"-950RON/set.Diverse Modele Si Dimensiuni.Folie Omologata 100RON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Jantele Art 355, le-ati facut vama? Sunt pe stoc? Pune poze cu noile modele, ca ai zis ca se vor schimba putin. Si detalii tehnice(ET, J, ...)

Comment

sunt pozele pe site ET au 35 ,j ul difera unele au 6,5 altele 7
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

Ok, sa vad daca am inteles bine de pe site: Acum aveti si ART 355 si ART 355 L. Am inteles bine? Daca da, zi-mi si mie ce J au cele ART 355, si ce J au celelalte. Imi plac mai mult ART 355. Asta este tel. tau? Mobil: 0757.071.841

Comment

am vazut pe site; art 355L aveti pe 16 , cu 4X100?

Comment

manere de logan cromate.,cele din interioru masinii??
            sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

up cu intrebarilee lui dany_av si marius_br.....si lamuritima si pe mine art 355 decat pe 15 vin ca in sait sunt trecute si pe dim 16 17

Comment

Salut ,ma intereseaza modelele noi Art pe 15" 4x100 : 355L ,356B (BP) , te rog pune niste poze sa le vad din lateral,profil si ce latime si Et au ? Multumesc

Comment

Am vazut ca la cele Art 355, le-ati sters pretul, deci nu sunt si in 4 prezoane pentru logan. Au ramas doar cele 355 L, 355 BP. Zi-mi si mie ce J au cele 355 L, si ce J au celelalte(355 BP).La cele 355 L, merg cauciucurile normale (185)?

Comment

Buna seara ! un pret pentru folie omologata RAR pentru Logan fata+ spate ?

Comment

• La jantele din imagine se poate face o comanda si in 4 prezoane pe 15" 6,5 j???
                      Attached Files
                      Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

• jantele se fac ptr diverse tipuri de masini cu diverse prinderi Daca nu mi spuneti ptr ce masina vreti si ce dimensiune nu stiu ce sa va spun Ptr logan pe 15 avem ART 820/231/416/465cromat/146/355L si 356 BP Toate au ET 35 ,LATIME 6,5 SAU 7 Pe 16 cu 4/100 nu avem nimic

poti sa faci peste 3 luni cand aducem urmatorul transport

folia fata spate costa 150 lei

355L si 356 AU J 6,5
                        Last edited by alfaromtrans; 10 March 2010, 09:24. Reason: Automerged Doublepost
                        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• uppppppppppppp

Comment

• Salut , modelul ART 356 B pe 15" , 4x100 pt Logan ai? am atasat poza.Multumesc
                            Attached Files

Comment

• s au terminat ,au fost 80 set si mai primim peste 2,5 luni

Comment

• Salut. Model acesta ai? de logan? ma intereseaza 2 seturi.La ce pret sunt? transportul ? garantie? fiabilitate?
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google