s au terminat Au fost 80 set si majoritatea sunt la firme prin tara ,mai vin peste 2,5 luni
Jante Noi Logan 15"-950RON/set.Diverse Modele Si Dimensiuni.Folie Omologata 100RON
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
spunei sa nu se stearga ptr ca timbrul RAR care este lipit pe ea este periculos iar holograma este in relief Ptr mai multe relatii consultatii http://www.rarom.ro/RO/article--List...itate--73.htmlJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Tm80mat
pentru alfaromtrans ............ .........aveti cumva sau daca aduci cumva jante asemanatoare cu Keskin k4 black sau barracuda voltec ! si as dori pe 16 ! is cu buza polisata si cu spitele negre ! atasez niste poze sa vedeti ! Si daca da as dori si un pret !Attached Filessigpic
Comment
-
Salut! Pt un Citroen C4 (4x108) ce jante mai aveti pe stoc?
Ma intereseaza marimi 16"-17" si pret la un set de 4 jante.
Poate sa fie atat ART cat si Kormetal.
Sunt deosebit de interesat de jantele ART 146 si 231, nu stiu daca exista in marimile si cu caracteristicile mai sus mentionate!
Inca o intrebare: foliile omologate trebuie montate la un service autorizat, sau pot sa mi-le pun si eu? (ideea e ca sa nu se leaga politia)
Multumesc anticipat!
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postscurt ... jantele personalizate, 200 ron vopsitul in orice culoare, cum e realizat? profi cu pulbere? sau la spray? ce garantie avem ca nu sare vopseaua la spalatorie dupa 2 luni?
Originally posted by TM80MAT View Postpentru alfaromtrans ............ .........aveti cumva sau daca aduci cumva jante asemanatoare cu Keskin k4 black sau barracuda voltec ! si as dori pe 16 ! is cu buza polisata si cu spitele negre ! atasez niste poze sa vedeti ! Si daca da as dori si un pret !
O sa ne vina peste aprox. 2.5 luni modelul ART 667 pe 16 4x100 care este asemanator cu un model de la Baracuda.
Originally posted by sange86 View Postdaca mai ai din modelul 355 care anume 15/4x100 multam
Avem 4x100 pe 15:
ART 231
ART 416
ART 968
ART 969
KM 225
KM 135
KM 775
KM 885
KM 805
KM 245
La 1050lei/set cu kit de instalare inclus.
Livrare gratis prin urgent curier
Originally posted by vortex07 View PostSalut! Pt un Citroen C4 (4x108) ce jante mai aveti pe stoc?
Ma intereseaza marimi 16"-17" si pret la un set de 4 jante.
Poate sa fie atat ART cat si Kormetal.
Sunt deosebit de interesat de jantele ART 146 si 231, nu stiu daca exista in marimile si cu caracteristicile mai sus mentionate!
Inca o intrebare: foliile omologate trebuie montate la un service autorizat, sau pot sa mi-le pun si eu? (ideea e ca sa nu se leaga politia)
Multumesc anticipat!
de la ART nu mai avem nimic 4x108 pe 16 sau 17.
Avem de la Kormetal :
pe 16:
KM 226
la 1250lei/set
de la Monte Fiore
pe 16:
MFW 46
la 1350lei/set
pe 17
MFW 47
la 1550lei/set.
Pretul include kitul de instalare.
Transport gratis prin Urgent Curier
In legatura cu folia se poate monta si acasa si sa se faca verificarea la un service autorizat ca sa fie in regula 100% cum ar trebui fiecare produs montat.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postdistantiere logan 10 mm aveti? pret pt un kit de 4 buc, evident cu tot cu prezoaneJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment