Jante Noi Logan 15"-950RON/set.Diverse Modele Si Dimensiuni.Folie Omologata 100RON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• jante ART 355 pe 17 vopsite alb in loc de negru.

08042010415.jpg
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• ai si pe 16" 6-7.5j cu prindere 4x100 pentru Logan modelul din imaginea de sus???si la ce pret
      sigpic
      http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• te am rugat sa mi spui daca cei ce cumpara de la tine jante (Firma/ Magazin) trebuie sa ne dea garantie celor ce luam de la ei.multum

Comment

• Originally posted by razvan_boss View Post
          ai si pe 16" 6-7.5j cu prindere 4x100 pentru Logan modelul din imaginea de sus???si la ce pret
          Nu avem modelul acela pe 16 4x100. Acela este modelul ART 355.
          O sa ne vina peste aprox. 2 luni mai multe modele pe 16 4x100.

Momentan avem de la Monte Fiore modelul MFW 16.
          la 1350lei/set cu kit de instalare inclus si livrare gratis.
          Daca vreti se poate vopsi in orice culoare contra sumei de 200 lei.

Originally posted by sange86 View Post
          te am rugat sa mi spui daca cei ce cumpara de la tine jante (Firma/ Magazin) trebuie sa ne dea garantie celor ce luam de la ei.multum
          ti-am raspuns pe e-mail ca iti tinem noi garantia.
          Trebuie sa acorde garantie.
          Last edited by alfaromtrans; 16 April 2010, 08:45. Reason: Automerged Doublepost
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• multum pt rasp cu garantia.

Comment

• uppppppppp

Comment

• Jante ART 149 15, pentru un Chevrolet Aveo? Care e ultimul pret? In ce consta garantia? Multumesc!

Comment

• salut, prezoane pt logan cu saiba conica in loc de profilul normal conic? cum is alea de prestige multumesc un pret? ma intereseaza 48 bucati
                  sigpicMy ride

Comment

• nu mai sunt ptr aveo modelul 149 si nu primim ptr ca nu am cerut cu 4/100 acest model Garantia este ca la orce produs exclus lovituri

am nevoie de o poza sau sa mi spuneti daca vreti ptr jante de tabla sau de aluminiu
                    Last edited by alfaromtrans; 24 April 2010, 11:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Alarma cheie briceag CA 105 pret 130lei
                      Compatibila toata gama de automobile

Functii:

Cod saritor

Intarziere plafoniera

Raza mare de actiune

Anti-furt

Armare / Dezarmare (din telecomanda)

Armare automata

Armare / Dezarmare silentioasa

Cautare in parcare / SOS

Jumper pentru schimbarea modului de actionare a inchiderii centralizate Pneumatic / electric

Deschiderea portbagajului din telecomanda

Ridicarea automata a geamurilor ( depinde de tipul de autovehicul)

CA105 remote control.JPG

alarma cheie briceag.jpg

Comment

• Ce jante mai sunt pe 15 ,4x100 pt Logan sau cand vin mai multe modele?

Comment

• mai avem ART 416BP SI KORMETAL 225/135/775/885/345/805/245 O sa primim ART 271/339/355/356BP/356BRONZ/367/416 Pretul datorita cresterii de valuta si a suprataxei in vama aplicata la toata uniunea europeana nu stiu cat o sa fie asa ca va rog sa nu asteptati douo luni si cumparati daca gasiti la alte firme inclusiv cei care au cumparat de la noi ptr revanzare Noi speram ca producatorul va obtine marirea subventiei acordate de statul chinez si pretul v a ramane apropiat de cel actual

Comment

• Folie este pe stoc? Cat ar costa (doar folia si timbrele) pt. un Logan (laterale fata-spate + luneta)?
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Folia costa 100lei - 6mX0.5m sau 2mX1.5m.
                              Pachetul cuprinde 3 timbre , o holograma, 1 certificat de omologare.
                              Nuante Super Dark black - 5%
                              Dark black - 15%
                              Black - 35%

Comment

• Certificatul de omologare este in alb? Sau imi notati dvs. numarul de inmatriculare si restul? Folia vreau sa o puna un prieten de'al meu ca sa nu bat drumul pana la Pitesti.

LE: ce marca este folia? e posibil sa cumpar pt. 2 masini...
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google