Jante Noi Logan 15"-950RON/set.Diverse Modele Si Dimensiuni.Folie Omologata 100RON
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by razvan_boss View Postai si pe 16" 6-7.5j cu prindere 4x100 pentru Logan modelul din imaginea de sus???si la ce pret
O sa ne vina peste aprox. 2 luni mai multe modele pe 16 4x100.
Momentan avem de la Monte Fiore modelul MFW 16.
la 1350lei/set cu kit de instalare inclus si livrare gratis.
Daca vreti se poate vopsi in orice culoare contra sumei de 200 lei.
Originally posted by sange86 View Postte am rugat sa mi spui daca cei ce cumpara de la tine jante (Firma/ Magazin) trebuie sa ne dea garantie celor ce luam de la ei.multum
Trebuie sa acorde garantie.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
nu mai sunt ptr aveo modelul 149 si nu primim ptr ca nu am cerut cu 4/100 acest model Garantia este ca la orce produs exclus lovituri
am nevoie de o poza sau sa mi spuneti daca vreti ptr jante de tabla sau de aluminiuJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Alarma cheie briceag CA 105 pret 130lei
Compatibila toata gama de automobile
Functii:
Cod saritor
Intarziere plafoniera
Raza mare de actiune
Anti-furt
Armare / Dezarmare (din telecomanda)
Armare automata
Armare / Dezarmare silentioasa
Cautare in parcare / SOS
Jumper pentru schimbarea modului de actionare a inchiderii centralizate Pneumatic / electric
Deschiderea portbagajului din telecomanda
Ridicarea automata a geamurilor ( depinde de tipul de autovehicul)
CA105 remote control.JPG
alarma cheie briceag.jpgJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
mai avem ART 416BP SI KORMETAL 225/135/775/885/345/805/245 O sa primim ART 271/339/355/356BP/356BRONZ/367/416 Pretul datorita cresterii de valuta si a suprataxei in vama aplicata la toata uniunea europeana nu stiu cat o sa fie asa ca va rog sa nu asteptati douo luni si cumparati daca gasiti la alte firme inclusiv cei care au cumparat de la noi ptr revanzare Noi speram ca producatorul va obtine marirea subventiei acordate de statul chinez si pretul v a ramane apropiat de cel actualJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Folia costa 100lei - 6mX0.5m sau 2mX1.5m.
Pachetul cuprinde 3 timbre , o holograma, 1 certificat de omologare.
Nuante Super Dark black - 5%
Dark black - 15%
Black - 35%Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Certificatul de omologare este in alb? Sau imi notati dvs. numarul de inmatriculare si restul? Folia vreau sa o puna un prieten de'al meu ca sa nu bat drumul pana la Pitesti.
LE: ce marca este folia? e posibil sa cumpar pt. 2 masini...If it ain't broke, don't fix it!
Comment
Comment