Vand:
Dacia SuperNova
Putere: 75 CP
Data: 1/2003
Capacitate: 1400 cm3
Kilometraj: 53.000 km
Culoarea: gri metalizat
Stare:inmatriculata
Motorizare: Benzina
Consum: ~7,00l
Opţionale siguranţă:
Alarma; Antifurt; Închidere centralizata pe telecomanda
Opţionale confort:
CD Player; Spate scaune ajustabil; Volan reglabil;
Observaţii:
4 anvelope de iarna, 4 anvelope de vara, ITP septembrie/2010, tinuta in garaj
Pret: 2400 euro negociabil
Masina a fost lovita usor de un megane acum 1 an jumate. Noroc ca era prieten si am reparat-o pe casco lui . Schimbat la ea: far dreapta, aripa interioara si exterioara dreapta, capota, si ceva filtru care e in spatele farului dreapta
Din cate imi dau eu seama are doar o singura problema, planetara dreapta a inceput sa "bata".
Acum: cumpar
Vreau un logan, motorizare de la 90 cp in sus(1.6, 1.5, etc), an fabricatie 2008(sau 2007 pana in martie, pt garantie), optionale de bun simt ca de aceea vand supernova abs, servo, ac, geamuri electrice, etc.
Ofer 6200 euro negociabil.
Stiu ca lumea de aici nu e interesata de supernova, ca ar fi un pas inapoi, dar poate aveti ceva prieteni.
PS: Pt poze aici ca de 5 min nu imi deau seama cum pot sa le uploadez
Nu mai pune link-uri catre alte site-uri.
Dacia SuperNova
Putere: 75 CP
Data: 1/2003
Capacitate: 1400 cm3
Kilometraj: 53.000 km
Culoarea: gri metalizat
Stare:inmatriculata
Motorizare: Benzina
Consum: ~7,00l
Opţionale siguranţă:
Alarma; Antifurt; Închidere centralizata pe telecomanda
Opţionale confort:
CD Player; Spate scaune ajustabil; Volan reglabil;
Observaţii:
4 anvelope de iarna, 4 anvelope de vara, ITP septembrie/2010, tinuta in garaj
Pret: 2400 euro negociabil
Masina a fost lovita usor de un megane acum 1 an jumate. Noroc ca era prieten si am reparat-o pe casco lui . Schimbat la ea: far dreapta, aripa interioara si exterioara dreapta, capota, si ceva filtru care e in spatele farului dreapta
Din cate imi dau eu seama are doar o singura problema, planetara dreapta a inceput sa "bata".
Acum: cumpar
Vreau un logan, motorizare de la 90 cp in sus(1.6, 1.5, etc), an fabricatie 2008(sau 2007 pana in martie, pt garantie), optionale de bun simt ca de aceea vand supernova abs, servo, ac, geamuri electrice, etc.
Ofer 6200 euro negociabil.
Stiu ca lumea de aici nu e interesata de supernova, ca ar fi un pas inapoi, dar poate aveti ceva prieteni.
PS: Pt poze aici ca de 5 min nu imi deau seama cum pot sa le uploadez
Nu mai pune link-uri catre alte site-uri.
Comment