Vand Logan Diesel 85 Cai Kiss

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da, eu....ofer 6000 euro.

Comment

mai bine mai sta in fata blocului

mai bine mai sta in fata blocului...nu vreau neaparat sa scap de el cu orice chip...8300 e pretul meu...daca nu..il pastrez..

..........
      Last edited by Guest; 1 March 2009, 16:01.

Comment

am fost ieri in targ....logan 1.6 2004 full option 35oo euro mai e nevoi sa zic ceva?

Comment

si ai idee ce sa facut cu loganul ala ? cati km reali ? nu daia dati inapoi 1 stii k mai e si vb aia ... cat dai atata face !
          logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

chestia e ca multi si le-au luat in rate, multii au parerea aia "buna" despre logan.
            nu prea se cumpara logane SH din cate am obervat eu.
            masina arata bine, i-ai pus jante.
            de ce vrei sa o dai ?
            nu vinzi presurile daca tot sta in fata blocului ? ))
            Bafta la vanzare!

Comment

Eu din cate am fost prin piata nu am vazut loganuri calumea de vanzare.Si-a cumparat cumnatumeu acuma 6luni un ambition 1.6 cu 6mi para 30mi km de la un om din Oradea.In piata la TM nu am vazut decat cateva loganuri atuncea si alea fie fara AC sau 1.4.

Comment

offtopic..am fost ieri ..in tarlungeni...macar 10 loganuri cu pret ok...si nu erau taxi..chiar dibuiesc o masina proasta...in fine..si eu tot noua as lua dar...1.6 la 3500 si era a unui mos..

Comment

Nu am nici o legatura cu vanzatorul, nu-l cunosc dar am recunoscut masina din poze. O vedeam mereu cand ma duceam la facultate cu metroul. Intr-adevar masina e mai mereu acolo, deci nu are multi km. Masina a aparut acolo din iarna 2007/2008. Tot treceam pe langa ea si ziceam: jante d-astea o sa-mi iau si eu :P

Comment

pune cricu sub ea diseara ... in 5 minute nici nu le-a avut ))))

Comment

maii...jantele alea asa au venit din fabrica.. sta acolo pentru ca eu am inca o masina pe care o folosesc..cu loganul mai dau din cand in cand o fuga pana la Constanta si inapoi..vreau sa o vand ca nu o mai folosesc decat rar si nu vreau sa o tin degeaba..desi imi pare rau dupa ea. Partea nasoala e ca e luata in rate, dar asta e nu- i problema platesc ratele in continuare daca nu o vrea nimeni!

si de ce nu o iei.. cine stie cate mii de km are aia, e pe benzina, si are deja 5 ani..asa ca ..go for it...
                      Originally posted by seiko View Post
                      offtopic..am fost ieri ..in tarlungeni...macar 10 loganuri cu pret ok...si nu erau taxi..chiar dibuiesc o masina proasta...in fine..si eu tot noua as lua dar...1.6 la 3500 si era a unui mos..
                      Last edited by emil_munteanu; 28 March 2009, 21:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google