If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand un filtru de motorina nou renault luat de la supercar il dau ca am fost azi la revizie si mi-a aratat mecanicul ca la dci de 85cai ai ai lunguiet si are 3 stuturi asa ca a trebuit sa cumpar altul .Deci cine are dci de 70 sau de 65cai poate cumpara filtrul la 90lei.
Vezi ca nu la toate dci-urile de 70cp se potriveste filtru de motorina scurt. Dci-urile de 70cp fabricate dupa septembrie - octombrie 2007 au filtru de motorina alungit, ala cu 3 mufe drepte.
Bafta la vanzare.....
2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Up ........2 filtre de vanzare , un coleg de lucru a comandat si nu i se potriveste nici lui.(sper ca stie si supercar de acuma ca masinile din 2009,2008 si sfarsitul lui 2007 au alt model de filtru de motorina)
Upp...... nu mai stiu codul pt ca al meu l-am vandut il mai are colegu meu care la cumparat si el aiurea si nu se potriveste.Este modelul pt dciurile inainte de 2008 cel cu 4 conducte
hai ca nu vreau sa fiu carcotas dar am gasit mai ieftin in magazin decat la tine si iti dau si adresa sa te convingi :http://www.silvio.ro/promotii.htm
hai ca nu vreau sa fiu carcotas dar am gasit mai ieftin in magazin decat la tine si iti dau si adresa sa te convingi :http://www.silvio.ro/promotii.htm
Prietene tu compari stiftu ala de filtru de motorina cu unu original sti cat ii un filtru de motorina la dacia??? hai ca iti zic eu 130ron Stifturi dinalea iti aduc eu la 50 ron care dupa 10.000km incep sa piarda motorina pe la senzoru de apa. Pretu lui blaze2k ii foarte bun.. bafta la vanzare
2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment