If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pana acum am montat doar pe 8 masini cei drept 5 din ele au aceasta problema dar nu se simte asa de rau.Celalate 3 merg perfect fiind vorba de 3 modele ph2
daca esti iteresat putem sa ne intalnim si mergem cu a mea.ok
Last edited by razvanlog; 29 January 2009, 00:05.
Reason: Automerged Doublepost
pretul nu il comentez desi .......,spune-mi te rog mergi pe varianta cu 3 sau cu 4 rezistente,
la ph 1 din cate stiu eu, "da in nas" la peste 100 km/h din cauza softului da inteles ca nu la toate modelele ph1 face acest lucru..pentru detalii PM
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
razvanlog,nu trebuie sa merg cu a ta pentru ca stiu cum face. Cu cit creste viteza cu atit devine mai agasant. Problema pe care nu o inteleg este de ce faza2 nu mai face? Daca am sti cred ca am putea rezolva treaba. Sigur ca sint interesat ,dar atita timp cit nu merge normal nu voi monta.Daca intre timp se reuseste rog sa ma anunti
paulic din cate stiu eu nu a reusit nimeni sa le de-a de cap,eu l-am avut pus pe masina si dupa cateva teste( varianta cu 3-4 rezistente ) l-am dat jos..... asa ca nu stiu daca se poate rezolva problema la viteza mare peste 100km/h
pana la aceasta viteza este ok
dar poate are razvanlog o solutie viabila....oricum BAFTA
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
@Paulic Mai este montat pe masina? Eram curios sa vedem diferentele intre E3 si E4. La mine "bataiala" parca nu este asa de stresanta dar acum depinde de fiecare ce standarde are.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment