Cruise control dacia logan 1.5 dci

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cruise control dacia logan 1.5 dci

Se seteaza o anumita viteza si se mentine fara a se apasa acceleratia putandu-se creste sau scade viteza din buton) si limitator de viteza.

Aceasta optiune se poate monta doar pe varianta;1,5dci-pret 300ron.
    Locatie.bucuresti.

Detali;razvanlog@yahoo.com

Nu comentez pretul, dar garantezi ca nu va merge in suturi dupa 100km/ora?

Comment

pana acum am montat doar pe 8 masini cei drept 5 din ele au aceasta problema dar nu se simte asa de rau.Celalate 3 merg perfect fiind vorba de 3 modele ph2

daca esti iteresat putem sa ne intalnim si mergem cu a mea.ok
      Last edited by razvanlog; 29 January 2009, 00:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Am inteles , poate poti sa pui si poze sa vedem sau un film
        Si sunt curios , oricum doar daca vi in Timisoara...merci !
        ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !

Comment

Adica pe PH2 merge perfect si pe PH1 nu? ce diferenta ar fi intre ele ?

Comment

pretul nu il comentez desi .......,spune-mi te rog mergi pe varianta cu 3 sau cu 4 rezistente,
            la ph 1 din cate stiu eu, "da in nas" la peste 100 km/h din cauza softului da inteles ca nu la toate modelele ph1 face acest lucru..pentru detalii PM
            Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

razvanlog,nu trebuie sa merg cu a ta pentru ca stiu cum face. Cu cit creste viteza cu atit devine mai agasant. Problema pe care nu o inteleg este de ce faza2 nu mai face? Daca am sti cred ca am putea rezolva treaba. Sigur ca sint interesat ,dar atita timp cit nu merge normal nu voi monta.Daca intre timp se reuseste rog sa ma anunti

Comment

paulic din cate stiu eu nu a reusit nimeni sa le de-a de cap,eu l-am avut pus pe masina si dupa cateva teste( varianta cu 3-4 rezistente ) l-am dat jos..... asa ca nu stiu daca se poate rezolva problema la viteza mare peste 100km/h
                pana la aceasta viteza este ok
                dar poate are razvanlog o solutie viabila....oricum BAFTA
                Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

la euro 3 intradevar merge cam nasol la euro 4 85cp merge destul de bine.

am mai pus pe un mcv 70cp si acesta sa comportat super bine.

MOTIVUL NU IL STIU INCA.

Am descoperit ceva dar nu stiu sigur inca

Daca va merge ar fi super.
                  Last edited by razvanlog; 29 January 2009, 22:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Bobbyred,stiam ca nu merge,si eu l-am testat, cine stie,poate a mai descoperit ceva, dar nu cred.

Comment

Sal. Paulic tu ai euro 3 sau euro4?

Comment

Euro 3. De ce?

Comment

@Paulic Mai este montat pe masina? Eram curios sa vedem diferentele intre E3 si E4. La mine "bataiala" parca nu este asa de stresanta dar acum depinde de fiecare ce standarde are.

Comment

Sal. Dupa cum am zis mai sus la euro3 merge mai rau. Intre 120km/h si 145km/h.la euro4 merge destul de bine.

Comment

cam cat dureaza montarea unui astfel de dispozitiv. am logan ambition 1.5DCI chipuit de la 70 la 90cp euro 4, si ce dispozitive se pun?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google