[Vand] Filtre GPL....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vand] Filtre GPL....

Vand filtre GPL: filtru gazos si filtru lichid la 150ron...daca e cineva interesat sa ma contacteze....
    sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Nu este nimeni interesat sau ati vandut loganurile pe Gpl...cateva poze cu filtru lichid si celelalte de gaz trebuie sa saseasca .....sunt de uzina
    Attached Files
    sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Bun pret ... dar mai am pana la revizie !
      1.6 MPi Icy White

Comment

ce inseamna filtru gazos si lichid? am un coleg care vrea un filtru de GPL dar este numai unul pe gaz

Comment

cele doua filtre din poza sunt unul si acelasi filtru. cele doua filtre gazos si lichid difera ca forma.
          sigpic

Comment

gogoasha69 cele din poza sunt filtre lichide, celalalt gazos este precum filtru de aer normal dar foarte foarte mic

Comment

exact ;) o sa iau si eu niste filtre dar am de-abia 64000km, intr-o luna jumate doua fac 75000km
              sigpic

Comment

bine gogoasha69..... dare mai doreste care mai pofteste....

Vand filtre GPL: filtru gazos si filtru lichid la 120ron(cu taxa postala inclusa)...daca e cineva interesat sa ma contacteze....0729.011.102
                Last edited by KaTaLyn; 5 February 2009, 11:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

120 ron pentru ambele filtre ???

Comment

Nu cred.Un singur filtru 120 ron.
                    Scuze Cata ca intervin peste tine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

mai este valabil ?

Comment

120ron(cu taxa postala inclusa) e pretul corect si as fi interesat.

E valabil anuntul ?
                        Logan GPL 1.4

Comment

Originally posted by KaTaLyn View Post
                          .....
                          Vand filtre GPL: filtru gazos si filtru lichid la 120ron(cu taxa postala inclusa)...daca e cineva interesat sa ma contacteze....0729.011.102
                          numar gresit :0729.011.102
                          raspunde altcineva care nu are legatura

Comment

Originally posted by KaTaLyn View Post
                            bine gogoasha69..... dare mai doreste care mai pofteste....

O revizie la GPL (schimbat filtre-faza lichida,faza gazoasa si diagnosticare-recalibrare software) costa 70 RON la firma specializata. Cum sa dai 120 RON numai pe filtre?

Comment

vreau si eu filtre mai este valabil

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google