Mai avem pe stoc disc fals de frana albastru
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by tonyx View Postsalut am vazut pe site telecomanda pentru inchidere 65.00 lei contine doar telecomanda sau si doua telecomenzi si modulul de inchidere eu am inchiderea si ma interesau cheile
Originally posted by sinx View PostFarurile cu angel eyes si stopurile fara leduri sunt in vitan la 400 roni pachetul (faruri+stopuri)... cred ca ar trebui sa mai scazi la preturi ;)
Originally posted by blaze2k View PostCe pret eleronul luneta?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Salut ma intereseaza si pe mine un set de jante ART pe 15" model 241sau 231 si te rog sa-mi spui daca se poate deshide coletul la primire si cat ar costa transportul.Astept raspuns .Mersi.
transportul pana la Timisoara
Comment
-
Originally posted by iamagi View Postalfaromtranst, vrei sa imi zici ca farurile de la megadrive nu sunt omologate si ce ai tu sunt? poti sa imi faci o poza la numarul de omologare sa vad despre ce e vorba?
Originally posted by GBi View Post??????????Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
-
Originally posted by iamagi View Postnu vroiam sa ma cert cu tine alfaromtrans. vroiam sa vad cum arata de aia intreb, caci eu am de-alea la setul ala ieftin... apropo, tu le omologhezi sau vin ele asa?
eu vreau multe de la tine, dar mai mult ma ajunge transportul. cand fac bani de xenon o sa iau multe.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by tonyx View Posttransportul produselor se face doar prin curier nu puteti pune si la posta coletele mai mici?
Imi pare rau nu lucram cu postaJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Telecomanda pentru inchidere tip Chei briceag - 70RON
Pachetul contine 2 telecomenzi, un modul si cablaj de legatura
chei briceag.jpgJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment