Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai avem pe stoc disc fals de frana albastru
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Ce pret eleronul luneta?

Comment

• salut am vazut pe site telecomanda pentru inchidere 65.00 lei contine doar telecomanda sau si doua telecomenzi si modulul de inchidere eu am inchiderea si ma interesau cheile
        Last edited by tonyx; 14 March 2009, 23:25.

Comment

• Salut.
          Triple Stock pt Logan Ph2 ai ?
          Dacia GoLan KissFm 1.6

Comment

• Farurile cu angel eyes si stopurile fara leduri sunt in vitan la 400 roni pachetul (faruri+stopuri)... cred ca ar trebui sa mai scazi la preturi ;)
            sigpic

Comment

• Originally posted by tonyx View Post
              salut am vazut pe site telecomanda pentru inchidere 65.00 lei contine doar telecomanda sau si doua telecomenzi si modulul de inchidere eu am inchiderea si ma interesau cheile
              au douo telecomenzi si cablaj

Originally posted by sinx View Post
              Farurile cu angel eyes si stopurile fara leduri sunt in vitan la 400 roni pachetul (faruri+stopuri)... cred ca ar trebui sa mai scazi la preturi ;)
              noi am importat numai pe cele care au omologare europeana[ scrie pe geam E URMAT DE NR DE OMOLOGARE] Din pacate daca cumperi fara omologare si esti oprit pe drum sau mergi laRAR ramai fara certificat Din aceasta caauza sunt mai scumpe

Originally posted by blaze2k View Post
              Ce pret eleronul luneta?
              pretul este pe prima pagina si cu poza 180ron plus transport 30ron
              Last edited by alfaromtrans; 15 March 2009, 20:34. Reason: Automerged Doublepost
              Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• alfaromtranst, vrei sa imi zici ca farurile de la megadrive nu sunt omologate si ce ai tu sunt? poti sa imi faci o poza la numarul de omologare sa vad despre ce e vorba?
                sigpic

Comment

• Originally posted by GBi View Post
                  Salut.
                  Triple Stock pt Logan Ph2 ai ?
                  ??????????
                  Dacia GoLan KissFm 1.6

Comment

• Salut ma intereseaza si pe mine un set de jante ART pe 15" model 241sau 231 si te rog sa-mi spui daca se poate deshide coletul la primire si cat ar costa transportul.Astept raspuns .Mersi.

transportul pana la Timisoara
                    Last edited by blondu_75; 16 March 2009, 00:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
                      alfaromtranst, vrei sa imi zici ca farurile de la megadrive nu sunt omologate si ce ai tu sunt? poti sa imi faci o poza la numarul de omologare sa vad despre ce e vorba?
                      nu le cunosc dar orce far sau tripla care sunt in regula au la vedere pe geam un nr de omologare Omologarea costa si nu toti chinezii o au Orcum nu vreau sa ma cert cu alti importatori

Originally posted by GBi View Post
                      ??????????
                      Nu avem triple standard pentru Logan ph2
                      Last edited by alfaromtrans; 16 March 2009, 10:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nu vroiam sa ma cert cu tine alfaromtrans. vroiam sa vad cum arata de aia intreb, caci eu am de-alea la setul ala ieftin... apropo, tu le omologhezi sau vin ele asa?

eu vreau multe de la tine, dar mai mult ma ajunge transportul. cand fac bani de xenon o sa iau multe.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
                          nu vroiam sa ma cert cu tine alfaromtrans. vroiam sa vad cum arata de aia intreb, caci eu am de-alea la setul ala ieftin... apropo, tu le omologhezi sau vin ele asa?

eu vreau multe de la tine, dar mai mult ma ajunge transportul. cand fac bani de xenon o sa iau multe.
                          scuza ma dar nu ai inteles Nu cu tine am probleme ci cu cei care importa si care sunt deranjati cand cineva spune despre produsele lor ca nu sunt conforme Farurile si triplele din China vin deja omologate daca au scris pe geam E..... Daca vrei un produs ieftin iti asumi si niste riscuri

Comment

• transportul produselor se face doar prin curier nu puteti pune si la posta coletele mai mici?

Comment

• Originally posted by tonyx View Post
                              transportul produselor se face doar prin curier nu puteti pune si la posta coletele mai mici?

Imi pare rau nu lucram cu posta

Comment

• Telecomanda pentru inchidere tip Chei briceag - 70RON

Pachetul contine 2 telecomenzi, un modul si cablaj de legatura

chei briceag.jpg

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google