Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut vreau pleoape pt sandero. da-mi PM cu ce date trebuie sa iti dau sau eventual un numar de tel.
    http://www.loganclub.ro/forum/vand_j...00-t25449.html

Comment

• Originally posted by cezar_baja View Post
      salut vreau pleoape pt sandero. da-mi PM cu ce date trebuie sa iti dau sau eventual un numar de tel.
      atentie la pretul transportului :aprox 25 ron
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• oglinzi manuale de mcv?
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by alindrgn View Post
          oglinzi manuale de mcv?
          nu avem decat ptr berlina
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• si ce dak 25+15=40 . VREAU PLEOAPEEEE

Comment

si ce dak 25+15=40 . VREAU PLEOAPEEEE
              ca sa trimit am nevoie de nr de telefon si de adresa

Comment

• scuze, nu am reusit sa citesc tot ...
                folie pt logan(geamuri spate+luneta) ce ne recomanzi?ce dimensiuni, cati metri si ce pret?
                mersi mult!

Comment

• deci ....pleoape dacia SANDERO : FOCSANI VRANCEA str Plevnei nr 21 TEL. 0754/032065

Comment

• Originally posted by liviu291 View Post
                    scuze, nu am reusit sa citesc tot ...
                    folie pt logan(geamuri spate+luneta) ce ne recomanzi?ce dimensiuni, cati metri si ce pret?
                    mersi mult!
                    folie la 1,5 m latime /2m lungime la 100ron are certificat model RAR timbre cu transparenta si douo abtipilde albastre rar unul pe geam unu pe certificat[ca sa nu fie copiat]

Comment

• timbre cu transparenta dai separat? sau sti macar pe unde as putea gasi? eu nu am decat stampila rosie pe certificat si abtibildele transparente de pe geamuri
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• pleoapele se topesc.am mers cu luminile aprinse pana in Grecia si s-au strimbat de la caldura farului.

Comment

• Originally posted by alindrgn View Post
                          timbre cu transparenta dai separat? sau sti macar pe unde as putea gasi? eu nu am decat stampila rosie pe certificat si abtibildele transparente de pe geamuri
                          gasesti la tine pe geam scrisa pe timbrele transparente :spate 5-35% fata 70%

Originally posted by genumol View Post
                          pleoapele se topesc.am mers cu luminile aprinse pana in Grecia si s-au strimbat de la caldura farului.
                          te rog daca poti sa=mi spui ce producator a facut ploapele
                          Last edited by alfaromtrans; 18 March 2009, 21:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• daca sunt din plastic deaia se topesc. Vrei ceva bun i-ati din fibra dar sunt mai scumpe...aproximativ 60 lei dar sti ca nu ai astfel de probleme....
                            Intalniri Logan Club Constanta:
                            In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                            Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• si de pleoapele mele ce se mai aude imi dai sau nu

Comment

si de pleoapele mele ce se mai aude imi dai sau nu
                                ti le am trimis te suna de la urgent curier maine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google