salut vreau pleoape pt sandero. da-mi PM cu ce date trebuie sa iti dau sau eventual un numar de tel.
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by cezar_baja View Postsalut vreau pleoape pt sandero. da-mi PM cu ce date trebuie sa iti dau sau eventual un numar de tel.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by liviu291 View Postscuze, nu am reusit sa citesc tot ...
folie pt logan(geamuri spate+luneta) ce ne recomanzi?ce dimensiuni, cati metri si ce pret?
mersi mult!Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
timbre cu transparenta dai separat? sau sti macar pe unde as putea gasi? eu nu am decat stampila rosie pe certificat si abtibildele transparente de pe geamuriDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Posttimbre cu transparenta dai separat? sau sti macar pe unde as putea gasi? eu nu am decat stampila rosie pe certificat si abtibildele transparente de pe geamuri
Originally posted by genumol View Postpleoapele se topesc.am mers cu luminile aprinse pana in Grecia si s-au strimbat de la caldura farului.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment