pentru faza a doua ai cumva suporti
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sa fie mai pe intelesAttached Filesdrive with speed than you die fast
Comment
-
Originally posted by alexNeagu View Postsa fie mai pe intelesJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by blaze2k View PostAi cumva manere de logan, numai manerul exterior.
Originally posted by mrfler View Postce folie autorizata ai care sa ajunga la dimensiunea lunetei .. sa imi zici si un pretJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostDA ! As vrea niste poze cu ledurile alea daca se poate . Mersi !
Originally posted by blaze2k View PostAi cumva manere de logan, numai manerul exterior.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Dac poti sa faci poza la primele doua modele de pe site , adica :
BEC POZITIE CU 5 LED-URI CU LUMINA ALBA care nu are pret !!!
si Bec pozitie LED model nou CSL 2004
Bec pozitie cu led-uri modelul nou cel cu 10 ron setul !
Mersi, eventual o poza si dintr-o parte, acum am niste leduri cu lupa si lumina este concentrata in fata ,as vrea sa lumineze si in laterale !sigpic
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostDac poti sa faci poza la primele doua modele de pe site , adica :
BEC POZITIE CU 5 LED-URI CU LUMINA ALBA care nu are pret !!!
si Bec pozitie LED model nou CSL 2004
Bec pozitie cu led-uri modelul nou cel cu 10 ron setul !
Mersi, eventual o poza si dintr-o parte, acum am niste leduri cu lupa si lumina este concentrata in fata ,as vrea sa lumineze si in laterale !
Bec pozitie cu led-uri modelul nou CSL2004 nu merge la LoganJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostOk mersi , atunci ce merge la Logan !
Model, poza, pret ! Mersi !
CSL2005 Bec pozitie 3 led-uri,lumina alba sau albastra
CSL 2028 Bec pozitie led, lumina alba, albastra sau rosie
LE4012 Bec pozitie Silver Vision Invisible culoare argintie
pentru poze intra pe www.alfaromtrans.roJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Salut
Am si eu o intrabare urgena daca pute-ti careva sa-mi spuneti!!!Am nevoie urgent de un carlig de remorca cu tot cu mufa ptr Loganul meu 1.5 dci,problema e ca eu nu sant in tara iar acum ia-m imprumutat masina mea frateleui sa vina pana in tara...si daca tot e acolo sa-mi ia si un carlig Eu sant din Constanta!!!azi este 28-03-2009 daca imi rapunde-ti si mie vreunu intr-o saptamana as-i putea sal cumpar,pe urma se intoarce fratele meu cu masina!!!MULTUMESC
Comment
Comment