Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pentru faza a doua ai cumva suporti
    Last edited by CT08GNT; 21 March 2009, 19:33.
    drive with speed than you die fast

Comment

• Originally posted by alexNeagu View Post
      pentru faza a doua ai cumva suporti
      nu inteleg despre ce faza este vorba
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• daca stii la ph2 sunt sinte suporti de cauciuc care are forma la bara
        uitate la poza de pe forum de mai sus si ai sa intelegi( la proiectoare )
        Last edited by CT08GNT; 21 March 2009, 20:08.

Comment

• ce folie autorizata ai care sa ajunga la dimensiunea lunetei .. sa imi zici si un pret

Comment

• sa fie mai pe inteles
            Attached Files

Comment

• Originally posted by alexNeagu View Post
              sa fie mai pe inteles
              am numai ptr loganul vechi si ptr van dar vin impreuna cu proiectoarele din import
              Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Ai cumva manere de logan, numai manerul exterior.

Comment

• Originally posted by blaze2k View Post
                  Ai cumva manere de logan, numai manerul exterior.
                  daca am iti spun luni stiu ca de interior am sigur

Originally posted by mrfler View Post
                  ce folie autorizata ai care sa ajunga la dimensiunea lunetei .. sa imi zici si un pret
                  drk dimensiune 2m/1,5 ptr spate costa 100ron cu certificat holograma albastra rar si timbre
                  Last edited by alfaromtrans; 22 March 2009, 11:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• DA ! As vrea niste poze cu ledurile alea daca se poate . Mersi !
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Bad_Wolf View Post
                      DA ! As vrea niste poze cu ledurile alea daca se poate . Mersi !
                      Ce tip de led-uri?Vezi www.alfaromtrans.ro

Originally posted by blaze2k View Post
                      Ai cumva manere de logan, numai manerul exterior.
                      nu am decat de interior
                      Last edited by alfaromtrans; 23 March 2009, 17:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Dac poti sa faci poza la primele doua modele de pe site , adica :

BEC POZITIE CU 5 LED-URI CU LUMINA ALBA care nu are pret !!!

si Bec pozitie LED model nou CSL 2004
                        Bec pozitie cu led-uri modelul nou
                        cel cu 10 ron setul !

Mersi, eventual o poza si dintr-o parte, acum am niste leduri cu lupa si lumina este concentrata in fata ,as vrea sa lumineze si in laterale !
                        sigpic

Comment

Dac poti sa faci poza la primele doua modele de pe site , adica :

BEC POZITIE CU 5 LED-URI CU LUMINA ALBA care nu are pret !!!

si Bec pozitie LED model nou CSL 2004
                          Bec pozitie cu led-uri modelul nou
                          cel cu 10 ron setul !

Mersi, eventual o poza si dintr-o parte, acum am niste leduri cu lupa si lumina este concentrata in fata ,as vrea sa lumineze si in laterale !
                          BEC POZITIE CU 5 LED-URI CU LUMINA ALBA numai este in stoc.

Bec pozitie cu led-uri modelul nou CSL2004 nu merge la Logan

Comment

• Ok mersi , atunci ce merge la Logan !
                            Model, poza, pret ! Mersi !
                            sigpic

Comment

Ok mersi , atunci ce merge la Logan !
                              Model, poza, pret ! Mersi !

CSL2005 Bec pozitie 3 led-uri,lumina alba sau albastra
                              CSL 2028 Bec pozitie led, lumina alba, albastra sau rosie
                              LE4012 Bec pozitie Silver Vision Invisible culoare argintie

pentru poze intra pe www.alfaromtrans.ro

Comment

• Salut

Am si eu o intrabare urgena daca pute-ti careva sa-mi spuneti!!!Am nevoie urgent de un carlig de remorca cu tot cu mufa ptr Loganul meu 1.5 dci,problema e ca eu nu sant in tara iar acum ia-m imprumutat masina mea frateleui sa vina pana in tara...si daca tot e acolo sa-mi ia si un carlig Eu sant din Constanta!!!azi este 28-03-2009 daca imi rapunde-ti si mie vreunu intr-o saptamana as-i putea sal cumpar,pe urma se intoarce fratele meu cu masina!!!MULTUMESC

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google